Prima pagină » National » Anunț important pentru toți părinții! Produs destinat copiilor, retras de la vânzare
Anunț important pentru toți părinții! Produs destinat copiilor, retras de la vânzare

Anunț important pentru toți părinții! Produs destinat copiilor, retras de la vânzare

06 iun. 2021, 13:35,
BZI.ro, în National

Două produse alimentare destinate copiilor, care se comercializează și în România, au fost scos de la comercializare de producător. Au fost descoperit nereguli în cazul acestora, motiv pentru care reprezentanții unor magazine de renume din țară a făcut un anunț important pentru toți cei care au achiziționat acest produs și încă nu l-au consumat.

Martinel Moradella, scoasă de la vânzare

Magazinele CORA și CARREFOUR România au anunțat că societatea THE FAMILY BUTCHERS ROMÂNIA SRL a inițiat retragerea de la
comercializare a produsului MARTINEL MORTADELLA 90 G, ca măsură de prevenție. Astfel, produsele din lotul respectiv nu vor mai fi găsite pe rafturile magazinelor.

Astfel, toți cei care au cumpărat acest produs de la unul dintre cei doi agenți economici sunt rugați să îl distrugă sau să îl aducă înapoi la supermarket, unde vor primi banii înapoi, fără a avea bonul de cumpărături.

Datele de identificare ale produsului Carrefour sunt:
Denumire produs: MARTINEL MORTADELLA 90 G
Furnizor: THE FAMILY BUTCHERS ROMÂNIA SRL
Cod EAN: 4006229013551
Lot/DLC: 4478815 / 22.06.21

Date Cora- Cod de bare:

  • 1). 4006229013551
  • 2). 4006229024977

Mezelurile Reinert Bärchen Wurst Mortadella și Reinert Bärchen poultry sausage (Geflügel-Wurst), comercializate și în România sub denumirea Reiner Martinel, au fost retrase de pe piață de producătorii germani, de unde a ajuns recomandarea și la noi în țară.

Compania Family Butchers Germany GmbH (TFB) a anunțat că scoate cele două tipuri de mezeluri de la vânzare deoarece ar putea fi contaminate de cantități mici de praf de metal. Din cauza unor probleme la aparatele de feliat, este posibil să fi ajuns particule mici pe produs.

Astfel, și nemții au anunțat că toți cei care au achiziționat recent acest produs îl pot aduce la supermarket pentru a primi banii înapoi, pe motiv că acesta este periculos. Din cauza unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe produse cantități foarte mici de praf de metal. Deși nu sunt un pericol pentru sănătate, reprezentanții vor să evite orice controversă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *