Prima pagină » Actualitate » Anunț important pentru toți clienții DIGI! Ce se întâmplă cu facturile lor din martie
Anunț important pentru toți clienții DIGI! Ce se întâmplă cu facturile lor din martie

Anunț important pentru toți clienții DIGI! Ce se întâmplă cu facturile lor din martie

19 feb. 2022, 20:20,
BZI.ro, în Actualitate

DIGI este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de internet și telefonie mobilă, care vine cu o diversitate de servicii și oferte pentru clienții săi. Din luna martie, clienții trebuie să știe că facturile lor vor veni cu un preț mai mare dacă apelează la noile oferte puse la dispoziție.

Surprize pentru clienții DIGI

Luna martie vine cu o mulțime de surprize pentru clienții DIGI, care pot beneficia de cele mai avantajoase oferte. Mai exact, pot profita de NETUARIE, care se desfășoară în perioada 7-28 februarie. Sunt puse la dispoziție noi programe, pachete care îți aduc numai beneficii.

Astfel, clienții existenți trebuie să știe că au și ei oferte. Cei care în prezen au pachetul Fiberlink 500 și aleg să treacă la pachetul superior de internet fix, Fiberlink 1000 vor avea o reducere de 50% din valoarea abonamentului, în primele 6 luni. Abonamentul se face pe o perioadă de 24 de luni.

De altfel, și cei care vor să devină clienți DIGI trebuie să știe că se vor bucura de aceeași reducere. Astfel, dacă aleg unul dintre cele două pachete pentru internet, vor avea reducere timp de jumătate de an. Mai exact, Fiberlink 500 va fi  redus la 15 lei (TVA inclus)* timp de 6 luni, cu viteze de până la 500 Mbps, în timp ce Fiberlink 1000 va costa 20 de lei, cu viteze de până la 940 Mbps.

Cum poți beneficia de un router performant

Clienții DIGI pot primi și un router nou, dacă li se pare că cel vechi nu se mai ridică la nivelul așteptărilor. Este vorba despre un aparat performant, WiFi 6**, care amplifică viteza de internet și oferă servicii uimitoare. Astfel, cei care doresc să facă această schimbare și să se bucure de o experiență WIFI la standarde înalte trebuie să știe că vor plăti doar 3 lei în plus la factură în fiecare lună.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și în aplicația mobilă DIGI.ro. Toate informațiile se găsesc pe site sau la relații cu clienții, unde specialiștii vă vor îndruma către cea mai bună alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *