Prima pagină » Business în România » Anunț important făcut de Digi RCS-RDS! Ce se va întâmpla cu facturile abonaților

Anunț important făcut de Digi RCS-RDS! Ce se va întâmpla cu facturile abonaților

06 iun. 2024, 12:24,
B, , h, , în Business în România

Digi RCS-RDS, liderul pieței de telecomunicații din România, a făcut un anunț important pentru clienții săi. Compania lansează un nou serviciu la un preț extrem de atractiv și anunță reducerea facturilor la jumătate.

Anunț important făcut de Digi RCS-RDS

Compania Digi RCS-RDS ține cont de faptul că vara este sezonul vacanțelor și a inițiat campania promoțională „Roaming prietenos”, desfășurată până pe 18 august. Aceasta oferă clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, pe o perioadă de până la 8 luni. În plus, Digi RCS-RDS propune tarife de roaming extrem de avantajoase în statele membre SEE (Spațiul Economic European).

În contextul sezonului estival, Digi RCS-RDS a venit cu o ofertă atractivă, reducând facturile la jumătate. Campania „Roaming prietenos” permite abonaților, atât noi cât și existenți, să se bucure de vacanță, menținând în același timp legătura cu cei dragi, fără a se îngrijora de costurile ridicate ale traficului de date și apelurilor internaționale.

Mai mult, Digi anunță o ofertă specială pentru cei care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă, fie că provin din prepaid, fie din postpaid. Reducerea de 50% se aplică pentru perioade de 4, 6 sau 8 luni, la contractarea pachetelor Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, în funcție de numărul de telefoane portate.

Mai exact, în perioada 27 mai – 18 august, clienții care aleg abonamentul Nelimitat vor beneficia de tarife competitive: 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru un număr de telefon portat; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei numere mutate în rețeaua mobilă DIGI; sau 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

Cei interesați au posibilitatea să opteze fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix Digi. Promoția se adresează tuturor utilizatorilor și este valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferă gratuit serviciul de televiziune online

Digi RCS RDS aduce o promoție specială dedicată clienților existenți, oferindu-le gratuit serviciul de televiziune online în plus față de contractul lor curent.

În plus, platforma le oferă acum și opțiunea de a se bucura de conținutul audio, astfel încât clienții să nu mai piardă nicio serie preferată, emisiune sau meci.

Aplicația poate fi integrată cu sistemul Apple CarPlay al mașinii, oferind posibilitatea de a asculta posturile TV și unele posturi radio în timp ce te afli la volan.

Compania a menționat pe site-ul oficial că aplicația Digi Online Audio este compatibilă cu sistemul Apple CarPlay al mașinii. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a accesa cele mai importante stații radio și unele canale TV în timpul călătoriei.

Potrivit unui anunț important făcut de Digi RCS-RDS, utilizatorii pot selecta posturile lor preferate și le pot stoca într-un singur loc pentru a naviga mai eficient. În plus, inovația include o funcție care permite ascultarea unor posturi TV, inclusiv cele de sport și muzică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024