Prima pagină » Sport » Antrenorul Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo, după despărțirea de Poli Iași. Totul depinde de decizia spaniolilor
Antrenorul Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo, după despărțirea de Poli Iași. Totul depinde de decizia spaniolilor

Antrenorul Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo, după despărțirea de Poli Iași. Totul depinde de decizia spaniolilor

08 aug. 2020, 02:00,
în Sport

Imediat după plecarea de la Poli Iași, antrenorul Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo, dacă fanii aflați în Programul DDB ar achiziționa pachetul majoritar de acțiuni.

Mircea Rednic s-a despărțit oficial de Poli Iași, iar „Puriul” ar putea să revină la Dinamo. Din primele informații, Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo dacă fanii aflați în Programul DDB ar achiziționa pachetul majoritar de acțiuni. Dacă la Dinamo vor ajunge în cele din urmă acționari spanioli, Mircea Rednic nu va face parte din proiect.

Cum poate Mircea Rednic să revină la Dinamo, imediat după plecarea de la Poli Iași

Fanii lui Dinamo au încredere în Mircea Rednic și sunt dispuși să-i ofere din nou un loc în club, asta dacă vor achiziționa pachetul majoritar. Dacă Ionuț Negoiță va ajunge la un acord cu spaniolii așteptați să sosească la București, varianta Mircea Rednic pică.
În momentul de față, fanii din Programul DDB au achiziționat 20.6% din acțiunile clubului Dinamo. Suporterii ar fi dispuși să se asocieze și cu spaniolii care negociază cu Ionuț Negoiță, întrucât este foarte dificil ca un club precum Dinamo să fie susținut din donații. În acest moment, în Programul DDB sunt înscriși aproape 9.000 de oameni. Fanii din Programul DDB speră ca Mircea Rednic să atragă și investitori la Dinamo, dacă se va întoarce în „Groapă”.

Spaniolii sunt așteptați la București

Spaniolii aflați în tratative cu Ionuț Negoiță erau așteptați în urmă cu două zile la București, dar n-au mai ajuns. Ionuț Negoiță îi așteaptă în continuare, însă timpul este scurt. Reunirea echipei va avea loc săptămâna viitoare, iar direcția în care se îndreaptă Dinamo trebuie stabilită cât mai rapid. Grupul de investitori iberici a virat până acum 450.000 de euro în conturile lui Dinamo sub formă de împrumut, iar dacă afacerea cu Ionuț Negoiță va pica, aceștia își vor lua banii înapoi. Dacă totul se va concretiza, banii vor fi incluși în tranzacția cu actualul acționar majoritar al lui Dinamo.

Spaniolii au intenții serioase cu Dinamo și s-au gândit deja la viitorul antrenor din sezonul următor. Aceștia vor să aducă un antrenor spaniol, care să îl înlocuiască pe Gheorghe Mulțescu sau să meargă pe filiera Mircea Rednic. Încă nu se știe dacă legenda dinamovistă va fi readusă în club sau va fi ales un nume străin pentru banca tehnică a echipei. Astfel, dacă spaniolii se vor implica la Dinamo, Mircea Rednic nu va fi inclus în proiect.

Ionel Dănciulescu: ”Plecarea lui Mircea Rednic e principala cauză care a dus la declinul nostru”

Ionel Dănciulescu a tras concluzii după cel mai slab sezon din istoria clubului
Dinamo. ”Câinii” au terminat pe locul 13, cea mai slabă clasare din istoria clubului.
Dănciulescu, team managerul echipei, crede că dezastrul a început din momentul în care Mircea Rednic a fost demis, la finalul sezonului trecut.

”Tot acest sezon a fost de coșmar. Nereușit din toate punctele de vedere. Odată cu începutul de sezon, cu îndepărtarea lui Mircea Rednic. E principala cauză care a dus la începutul declinului nostru în acest sezon.
Sunt convins că lucrurile n-ar fi ajuns în această situație. Acest sezon a fost plin numai de eșecuri, de lucruri negative. O parte din vină o are și conducerea administrativă, e o vină pe care trebuie să și-o asume toată lumea. Cel mai important este că am reușit să salvăm Dinamo. Sper să învățăm din greșelile trecutului”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Mircea Rednic: ”Ar trebui înlăturat. N-are nicio treabă”

În urmă cu doar câteva zile, Mircea Rednic a avut un nou atac asupra directorului general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu. Războiul dintre cei doi a început după ce oficialul dinamovist l-a demis pe Rednic, la finalul sezonului trecut.

”Este un singur responsabil, cred că e momentul, dacă nu are onoare să-și dea demisia, ar trebui înlăturat. A ajuns Dinamo să fie condusă de un om care n-are nicio treabă, e foarte bun acolo, la hârțoage. În rest, ar trebui să-și vadă de treaba lui. E momentul să-și vadă de treaba lui, el e principalul vinovat”, a spus Rednic, fără să-i dea numele lui Bogdan Bălănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *