Prima pagină » Sport » Antrenor nou la Barcelona? Belgienii anunță: „El îl va înlocui pe Koeman!”
Antrenor nou la Barcelona? Belgienii anunță:

Antrenor nou la Barcelona? Belgienii anunță: „El îl va înlocui pe Koeman!”

15 feb. 2021, 02:00,
în Sport

FC Barcelona se află într-o creștere de formă în La Liga, unde are șapte victorii consecutive, dar se vorbește din nou despre schimbarea antrenorului.
La începutul lunii martie sunt programate alegerile pentru postul de președinte de la FC Barcelona, iar favorit pare să fie Joan Laporta, ceilalți doi candidați fiind Antoni Freixa și Victor Font.

Joan Laporta vrea să-l înlocuiască la Barcelona pe Ronald Koeman cu Roberto Martinez, dacă va câștiga alegerile

Deși Ronald Koeman pare că a reușit să depășească pasa proastă de la Barcelona, olandezul nu l-ar fi convins pe Joan Laporta, care ar avea deja fixat în minte numele noului antrenor, dacă va câștiga alegerile. Este vorba despre Roberto Martinez (47 de ani), selecționerul Belgiei, care ar urma să îl înlocuiască pe Koeman, scriu jurnaliștii de la voetbalnieuws.be.

„Laporta vrea să controleze noul proiect de la Barcelona, iar acesta va include și un nou antrenor. Se știe că are relații bune cu Roberto Martinez, astfel că el îl va înlocui pe Koeman”, au scris belgienii.

Antrenorul spaniol, care le-a mai pregătit pe Swansea, Wigan și Everton, a preluat naționala Belgiei în 2016 și mai are contract până în 2022, după Campionatul Mondial din Qatar, însă sursa citată scrie că Martinez ar fi dispus să renunțe la post după Campionatul European din această vară. Roberto Martinez a strâns 40 de victorii, 7 remize și 4 înfrângeri la naționala Belgiei, iar la CM 2018 a încheiat pe locul 3, după ce a câștigat finala mică împotriva Angliei, scor 2-0.

Alegerile pentru președinția clubului FC Barcelona, pe 7 martie

Alegerile pentru președinția clubului FC Barcelona, programate inițial pe 24 ianuarie, vor avea loc cel mai probabil pe 7 martie 2021, fiind luată în considerare și posibilitatea votării prin corespondență, informează presa sportivă catalană.
Acestea sunt cele două decizii principale luate în cadrul unei reuniuni la care au participat vineri membrii Consiliului de administrație al Barcelonei, prezidat de Carles Tusquets, și cei trei candidați la președinție (Joan Laporta, Víctor Font și Toni Freixa), care a avut loc la sediul clubului și a durat aproximativ două ore.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`