Prima pagină » Cancan ultimă oră » Antoniu, fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului: „Am început să plâng”

Antoniu, fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului: „Am început să plâng”

09 iun. 2024, 10:36,
în Cancan ultimă oră

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, în cadrul unei ceremonii emoționante care a avut loc la Palatul Snagov. Prezentatorul emisiunii Survivor și partenera sa au spus DA într-un cadru de poveste, iar alături le-au fost prieteni, familia și oameni importanți din viața lor. Marele absent de la eveniment a fost chiar fiul vedetei Pro TV , Antoniu, în vârstă de 19 ani, care studiază la Viena.

„Domnul Dan” s-a căsătorit

Zi cu emoții pentru Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Cei doi s-au căsătorit după aproape trei ani de relație, iar evenimentul a fost organizat într-o locație luxoasă, atent aleasă de miri. Ceremonia civilă a avut loc pe malul lacului Snagov și, după ce au spus DA, proaspăt căsătoriți, Daniel și Ana au plecat cu barca pe lac, potrivit Unica.

Pentru ziua cea mare, atât mirele, cât și mireasa au schimbat trei ținute. Prima rochie purtată de partenera sa la cununia civilă l-a impresionat pe Daniel Pavel care a fost copleșit de emoții. Ana Maria Pop a pășit către noua etapă din viața ei la brațul tatălui, imaginea cu cei doi făcându-l chiar și pe „Domnul Dan” să lăcrimeze.

Antoniu, fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului

La slujba religioasă, Ana Maria Pop a purtat o rochie de mireasă – sirenă, cu trenă lungă. Cei aproape 400 de invitați vor fi răsfățați un un meniu select, iar atmosfera de la petrecere va fi întreținută de Giulia, Jorge și Dirty Nano.

Chiar înainte de eveniment, prezentatorul a aflat că fiul său nu poate fi prezent. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Daniel Pavel a dezvăluit că Antoniu are examen la Viena, acolo unde studiază Dreptul, și nu a putut ajunge în România.

„Am avut ochii în lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat băiatul meu, are examen, e la Viena, și n-a putut să vină… m-a emotionat. Mireasa, adusă de tată, nu știu… la un moment dat am început să plâng. Si voi plânge. Asa ceva nu se întâmplă. Am avut mari emoții și e doar prima etapa din trilogie… adică înțeleg că mai vin”, a precizat Daniel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *