Prima pagină » Cancan ultimă oră » Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație. Ce urare emoționantă i-a făcut artista iubitului ei: „Binecuvântată să te am!” / FOTO

Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație. Ce urare emoționantă i-a făcut artista iubitului ei: „Binecuvântată să te am!” / FOTO

17 dec. 2023, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Este zi de sărbătoare în familia lui Alex Velea și a Antoniei și asta pentru că cei doi îndrăgostiți au împlinit 11 ani de relație. Cu ocazia acestei zile speciale, artista i-a făcut iubitului ei o urare emoționantă. Iată ce a postat pe rețelele de socializare pentru celebrul cântăreț!

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ei formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împlinit astăzi 11 ani de când sunt împreună, iar artista a făcut o postare specială pentru iubitul ei.

Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație

Antonia a făcut o postare emoționantă prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, deoarece ea și Alex Velea împlinesc 11 ani de când formează o relație.

Artistă a postat mai multe fotografii cu ea și iubitul ei din diverse momente ale vieții lor, unele bune, altele rele și a scris un mesaj special, unde a menționat faptul că este binecuvântată că Dumnezeu l-a adus în calea ei pe partenerul său.

„Te ador!!!!!!!!! Sunt binecuvântată să te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! #11anisilamaimulti”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Artistă, recunoscătoare lui Dumnezeu că i-a dat talentul de a cânta

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia le-a transmis fanilor ei de pe Instagram că îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că i-a dat talentul de a cânta. Artistă a publicat o fotografie cu ea în timp ce formează jumătate de inimă cu o mână și a ținut să mulțumească public că Universul a fost de partea ei și a ajutat-o foarte mult în domeniul muzica

„Întotdeauna simt nevoia să-i mulțumesc Domnului că m-a binecuvântat cu talentul frumos de a cânta și că pot să aspir la ceea ce iubesc și simt cu adevărat că am fost făcută. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Totul s-a întâmplat atât de natural și ceea ce este menit să fie va fi! 🤍 Am simțit nevoia să trimit asta în Univers! 😍”, a scris vedeta atunci pe InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *