Prima pagină » Cancan ultimă oră » Antonia și-a strigat dezamăgirea pe rețelele de socializare: ,,Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că…”

Antonia și-a strigat dezamăgirea pe rețelele de socializare: ,,Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că…”

28 nov. 2021, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Iubita lui Alex Velea a postat un mesaj vehement pe contul de Instagram, declarând că a avut de învățat o lecție importantă de viață.

Antonia a publicat în urmă cu puțin timp un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Vedeta s-a arătat dezamăgită de oamenii pe care îi considera prieteni, dar care s-au dovedit a fi doar simple cunoștinte.

Antonia, dezamăgită de prieteni

Antonia își deschide rar sufletul în fața celor de acasă, însă de data aceasta vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Iubita lui Alex Velea pare că se simte trădată de persoanele apropiate, pentru că a transmis un mesaj subtil pe rețelele de socializare, referitor la relațiile de prietenie.

În rândurile distribuite pe contul personal, artista a ținut să sublinieze că cei pe care i-a considerat ca parte din familie i-au demonstrat exact contrariul, iar aceasta a fost una dintre cele mai dure lecții primite în viață:

„Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi.”, a scris Antonia, pe contul ei personal.

Antonia a trecut prin experiențe dureroase în trecut

Antonia a recunoscut că în trecut s-a confruntat cu experiențe care au obligat-o să fie puternică. Vedeta a povestit în urmă cu ceva vreme că acum 3 ani, în timp ce se afla în drum spre un concert, a aflat că bunicul ei a decedat.

Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât artista nu a putut anula spectacolul, pentru a ajunge mai repede acasă:

„Acum 2-3 ani când eram în drum spre concert în Galați am primit vestea că a murit bunicul meu, eram terminată, am fost implicată cu mama s-o ajut, știam că o să stingă, dar nu atât de repede.

Nu aveam încotro, trebuia să fiu pe scenă.”, a povestit Antonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *