Prima pagină » Cancan ultimă oră » Antonia, iubita lui Alex Velea, a ajuns la spital. Vedeta a postat imagini cu perfuzia în mână

Antonia, iubita lui Alex Velea, a ajuns la spital. Vedeta a postat imagini cu perfuzia în mână

14 ian. 2022, 20:16,
în Cancan ultimă oră

Antonia este una din cele mai îndrăgite artiste din țară. Vedeta și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare în cursul acestei zile, deoarece s-a filmat la spital, cu perfuzia în mână, iar urmăritorii și-au pus imediat semne de întrebare.

Antonia e foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta a surprins pe toată lumea în urmă cu scurt timp, atunci când aceasta s-a afișat pe contul său de socializare cu o perfuzie la mână.

Antonia s-a fotografiat cu perfuzia în mână

După ce au apărut imaginile în mediul online, fanii s-au întrebat ce a pățit vedeta, dacă s-a întâmplat ceva cu ea, însă Antonia a ținut să liniștească pe toată lumea spunând că e vorba de niște vitamine și nu are nimic grav. Nu e pentru prima oară când își face un astfel de tratament, astfel că fanii au fost liniștiți că nu s-a întâmplat nimic.

Antonia a treversat momente dificile de-a lungul timpului, iar vedeta povestea în trecut că a fost foarte afectată de hate-ul pe care l-a primit pe rețelele de socializare. Iubita lui Alex Velea a trecut prin clipe dificile din cauza mesajelor pe care le-a primit pe Instagram.

Antonia și Alex Velea nu s-au căsătorit

Antonia și Alex Velea nu s-au căsătorit până în acest moment, chiar dacă cei doi sunt împreună de ani de zile. Cântăreța abia anul trecut a primit divorțul din partea fostului ei soț și în sfârșit s-au separat oficial după o perioadă de mai mult timp.

După acest moment, Alex Velea și-a luat inima în dinți și i-a adresat mamei copiilor săi marea întrebare, iar evident răspunsul Antoniei a fost cel mult așteptat.

Acum aceștia urmează să se căsătorească, însă Alex Velea preciza că își dorește să nu mai existe restricții și să poată avea parte de o nuntă liniștită așa cum au visat ei întotdeauna, astfel că momenten nu se poate vorbi despre un viitor astfel de eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *