Prima pagină » Cultural » Antonia face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze incendiare. Cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă

Antonia face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze incendiare. Cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă

14 iun. 2022, 09:25,
în Cultural

Îndrăgita cântăreață Antonia face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze incendiare. Vedeta arată spectaculos și încinge imaginația bărbaților cu formele sale perfecte. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Iată cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă.

Antonia face furori pe Instagram cu fotografii provocatoare

Antonia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Cântăreața a pozat de nenumărate ori în ipostaze incendiare, spre încântarea publicului masculin. Cu toate acestea, nu au lipsit și remarcile negative ale unor internauți care au sancționat-o pe aceasta că își editează pozele.

Reacția Antoniei nu a întârziat să apară și a postat mai multe fotografii în care se afișează nemachiată și într-o formă fizică de invidiat. Frumoasa artistă se bucură din plin de celebritate și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Recent, Antonia și-a surprins fanii din mediul online cu poze îndrăznețe, iar aprecierile au fost numeroase. Artista are trei copii și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Celebra cântăreață radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și se declară o femeie împlinită. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

O altă artistă care își surprinde fanii cu apariții îndrăznețe este Delia Matache. Vedeta nu ezită să se afișeze în ținute extravagante și ipostaze sexy. Și frumoasa cântăreață Andreea Antonescu a pozat de nenumărate ori goală și a pus pe jar inimile bărbaților.

Cum reușește să se mențină în formă celebra artistă

Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă fără cusur. La vârsta de 33 de ani, cântăreața are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public.

Multă lume se întreabă cum reușește să arate atât de bine frumoasa Antonia. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum se menține în formă.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta.

În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare.”, a declarat vedeta.

Mai mult, Antonia a mărturisit că are un program încărcat și stresant, dar încearcă să îmbine profesia cu viața de familie și să aibă un stil de viață sănătos.

,,Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte.”, a mai precizat artista.

Frumoasa cântăreață Antonia arată spectaculos la vârsta de 33 de ani și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public și se bucură din plin de celebritate. Aceasta are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`