Prima pagină » Cancan » Antonia este însărcinată? Imaginea care a atras atenția fanilor

Antonia este însărcinată? Imaginea care a atras atenția fanilor

29 iul. 2021, 10:22,
în Cancan

Antonia a publicat de curând o imagine pe contul ei de Instagram, iar fanii au spus imediat că este însărcinată. Frumoasa cântăreață este una din cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Faptul că în fotografia de pe internet pare că are burtică a stârnit imediat interesul urmăritorilor acesteia.

Antonia este o femeie echilibrată, are grijă de corpul ei făcând sală și se pare că s-a ținut bine în formă.

Antonia este însărcinată? „Cineva are burtică”

O imagine postată de iubita artistă a stârnit curiozitatea fanilor. Antoniei pare să-i fi crescut puțin burtică, lucru care i-a determinat pe fani să creadă că superbă brunetă este însărcinată din nou.

Acum aproximativ doi ani de zile, Antonia a vorbit despre posibiliatea de a rămâne însărcinată pentru a patra oară. Cântăreața a explicat că ea și iubitul ei, Alex Velea, nu au în plan un al patrulea copil, dar dacă ar fi să se întâmple, îl vor primi pe lume și îl vor iubi necondiționat.

„Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, a declarat Antonia, la vremea respectivă.

Recent, Antonia a postat o fotografie pe Instagram care a ridicat semne de întrebare pentru urmăritorii ei.

Superba artistă s-a pozat într-o ținută lejeră, dar i-a scăpat un detaliu care a stârnit interesul fanilor. Unul dintre urmăritorii ei a remarcat că Antonia are burtica puțin mai mare decât de obicei, lucru care ar putea să reprezinte o sarcină. Antonia a postat imaginea la câteva zile după ce Alex Velea a cerut-o în căsătorie.

„Cineva are burtică”, a spus fanul Antoniei în comentarii. Imaginea a avut un real succes și a reușit să strângă 24,3 mii de aprecieri

Cât costă inelul de logodnă primit de Antonia de la Alex Velea

Alex Velea a cerut-o recent în căsătorie pe iubita lui, Antonia. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Imaginea postată pe Instagram a devenit virală, adunând peste 64.000 de aprecieri. Probabil te întrebi câţi bani costa un inel de logodnă precum cel primit de Antonia.

„A zis “Da”! Eşti focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!„, a fost mesajul transmis de Alex Velea la numai câteva ore după ce a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE.

Ei bine, avem răspunsul! Inelul este din aur alb şi are safire galbene, diamante şi e de 18 karate. În total are 68 de pietre, din care 48 sunt diamante, iar restul de 20 sunt safire. Are, în total, 7.67 grame, fiind realizat manual în întregime. Mai mult, inelul a fost cumpărat dintr-un magazin a cărui imagine este chiar Antonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *