Prima pagină » Cancan ultimă oră » Antonia are probleme de sănătate! Stresul i-a pus capac: ,,Trebuie să muncesc mult cu mine!”

Antonia are probleme de sănătate! Stresul i-a pus capac: ,,Trebuie să muncesc mult cu mine!”

19 mart. 2022, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Antonia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, dar și o femeie extrem de frumoasă. Este apreciată pentru talentul ei atât aici, cât și peste hotare. Este o femeie împlinită, cu o familie perfectă, dar se pare că problemele de sănătate nu stau departe de ea.

Antonia are probleme din cauza stresului

Antonia este una dintre cele mai de succes femei din România, cu o frumusețe recunoscută prin premii importante. Este un artist de renume, care pare că are o viață perfectă alături de familie și se bucură de faimă. Se pare, însă, că problemele vin și la case mai mari.

Pentru că în ultima vreme nu s-a simțit deloc bine, artista a decis să meargă la medic pentru câteva analize amănunțite. Se pare că organismul funcționează perfect și nu are probleme grave, dar situația nu stă deloc bine când vine vorba de psihic. Medicii i-au spus că stresul și-a pus tare amprenta asupra ei și vârsta biologică este de 69 de ani din cauza acestuia, lucru deloc bun.

„De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă’, a spus ea.

Antonia știe că totul se trage de la munca în exces, de la orele de somn pierdute și programul haotic. Artista susține că nu se odihnește mai deloc, are foarte multe de făcut și așa a ajuns să se dea complet peste cap. Știe că trebuie să se recupereze și va lua măsuri în acest sens.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa’, a continuat aceasta.

De ce nu și-a botezat Antonia copiii

Antonia a fost aspru criticată de-a lungul timpului pentru faptul că nu si-a botezat copiii, deși aceștia au crescut. A suferit mult din cauza răutății oamenilor, dar acum a venit momentul să spună lucrurilor pe nume.

Artista susține că a vrut să rezolve problema cu divorțul, să treacă cei doi copii pe numele lui Alex și abia apoi să îi boteze. Consideră că este in eveniment intim, pe care nu trebuie să îl împărtășească cu ceilalți.

“Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta cu Alex. Să iau numele lui și copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot să o fac în privat. Sunt niște lucruri care țin de viața mea personală. M-am săturat să dau explicații. E presiune mare. Sunt momente când nu mai pot”, a declarat Antonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024