Prima pagină » Radio » Actualitate » Antonia, apariție de infarct la Survivor România! Ce detaliu intim a „scăpat” la vedere

Antonia, apariție de infarct la Survivor România! Ce detaliu intim a „scăpat” la vedere

30 mart. 2023, 14:37,
BZI.ro, în Radio

În seara marii unificări, Antonia a avut o apariție de infarct la Survivor România, unde a susținut un concert pentru concurenți. Începând de acum, nu mai există cele două triburi, astfel că participarea acestora va fi individuală. Cu toate acestea, reunirea celor două tabere a fost sărbătorită cum se cuvine, cu petrecere și concert.

Ultima ediție a emisiunii Survivor România a adus o petrecere de zile mari pentru toți concurenții. Emisiunea a ajuns în etapa unificării, iar de acum nu o să mai existe Faimoși și Războinici, toți unindu-se în același trib. Acest lucru a fost serbat așa cum se cuvin, iar la petrecerea din Dominicană au ajuns și Antonia cu Alex Velea. Cei doi au făcut un show de zile mari, iar Antonia a încins atmosfera.

Antonia, apariție de infarct la Survivor România

Emisiunea de supraviețuire de la Pro TV a ajuns într-o nouă etapă. Se renunță la cele două echipe și a avut loc marea unificare. Cu această ocazie, concurenții au avut parte de o zi de răsfăț. Aceștia s-au aranjat, au îmbrăcat haine de gală și au plecat la petrecere. Înainte ca atmosfera să se încingă concurenții s-au bucurat de o masă bogată. Dar asta nu înainte ca toți concurenții să facă proba cântarului.

După ce au servit cina, toată lumea a mers la petrecere, unde atmosfera a fost animată de Antonia și Alex Velea. Cei doi au susținut un concert de zile mari, iar toate privirile au fost atrase de Antonia. Aceasta a urcat pe scenă îmbrăcată într-un crop top de culoare neagră, ce i-a pus în evidență bustul generos, dar și pierce-ul din sânul drept. Detaliul nu a trecut neobservat și mulți au apreciat apariția sexy a artistei.

Antonia și Alex Vela au dat startul la petrecerea din Dominicană, iar cei doi au avut emoții destul de mari. Mai mult, Antonia chiar a vărsat câteva lacrimi când i-a văzut pe concurenți.

„A fost superb! Am avut mai multe emoții decât la orice concert. Mă bucur că am fost aici și că am făcut parte din această experiență”, a spus Antonia.

Ce schimbări aduce marea unificare de la Survivor

Petrecerea unificării de la Survivor s-a încheiat cu un anunț important din partea lui Daniel Pavel. Acesta a anunțat destrămarea echipelor Războinicilor și a Faimoșilor și unirea lor în tribul Taino. Astfel, de-acum regulile jocului se schimbă, ia concurenții pornesc lupta pe cont propriu.

„Anunțul serii este că petrecerea s-a încheiat! Tot ceea ce credeați că știți despre Survivor România se va schimba în această noapte. Marea Unificare Survivor România a avut loc. Ce înseamnă asta? Faptul că veți locui pe aceeași insulă, dar nu e singurul lucru adus de Marea Unificare.

Al doilea lucru de o importanță colosală este că Marea Unificare înseamnă contopire din toate punctele de vedere, adică din acest moment veți face parte din același trib! Acest trib poartă numele: Tribul Taino! Un trib care a luptat pentru supraviețuire până la 1. Lupta a ajuns la nivelul următor, iar din acest moment sunteți fiecare pe cont propriu. Intrați la individuale”, a spus Daniel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *