Prima pagină » Cancan ultimă oră » Antonia a vrut să le închidă gura celor care o critică, postând câteva imagini cu ea nemachiată. Cum arată vedeta

Antonia a vrut să le închidă gura celor care o critică, postând câteva imagini cu ea nemachiată. Cum arată vedeta

15 apr. 2022, 21:14,
în Cancan ultimă oră

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România. Vedeta este activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Recent, iubita lui Alex Velea a postat o imagine în care apare complet nemachiată.

În ultima perioadă, Antonia se confruntă cu mulți oameni care o critică în mediul online, motiv pentru care artista nu a mai rezistat și a răbufnit. Vedeta a recunoscut în cadrul unui podcast că a trecut printr-un tip de depresie din cauza rețelelor sociale, unde a primit inclusiv amenințări din partea unor persoane.

Cum arată Antonia nemachiată

Antonia, în vârstă de 32 de ani a fost înzestrată cu o frumusețe aparte, care nu a fost umbrită nici măcar de cele trei sarcini. Vedeta are trei copii minunați, iar în prezent formează un cuplu cu Alex Velea.

Recent, artista a organizat o sesiune de întrebări pe pagina ei de Instagram, iar fanii i-au cerut să posteze imagini fără machiaj și filtre de înfrumusețare. La scurt timp, iubita lui Velea a postat câteva fotografii cu ea, în care nu are pic de machiaj și nici un filtru. Fără doar și poate, Antonia arată foarte bine nemachiată, iar tenul său este lipsit de imperfecțiuni.

Antonia preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor

Deși este cunoscută de milioane de români, Antonia preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Fanii artistei s-au întrebat dacă nu cumva Antonia are operatii estetice. Ei bine, artista a declarat că nu are nicio intervenție estetică la față, dar în ceea ce privește corpul ei, vedeta a recunoscut că și-a făcut câteva operații.

Cântăreața a declarat că are implant mamar, având nevoie de două intervenții, schimbându-și silicoanele la câțiva ani după ce și le-a pus.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni.. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus în urmă cu mai mult timp artista.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *