Prima pagină » Radio » Actualitate » Antonia a recunoscut de ce refuză să apară la TV. Artista se confruntă cu un val uriaș de „hate”

Antonia a recunoscut de ce refuză să apară la TV. Artista se confruntă cu un val uriaș de „hate”

31 ian. 2023, 10:23,
BZI.ro, în Radio

Pentru multă lume reprezintă o enigmă faptul că Antonia refuză să apară la TV, cu toate că artista se bucură de un succes colosal. Vedeta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și are o familie superbă. Cu toate acestea, Antonia se confruntă și cu un val uriaș de „hate” din partea internauților, care are legătură cu felul ei de a se exxprima.

Antonia este o femeie cu adevărat împlinită, având succes atât pe plan artistic, dar și o familie cu adevărat frumoasă. De ani de zile, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea, cu care are și doi băieți superbi. Nu în ultimul rând, ea mai are o fiică, pe Maya, din prima ei căsnicie. Și totuși, când vine vorba de aparițiile publice, podacasturi sau interviuri, îndrăgita cântăreață se eschivează destul de bine. Recent, iubita lui Alex Velea a dezvăluit care este teama ei de ani de zile. Aceasta are legătură cu motivul pentru care de cele mai multe ori se exprimă în scris sau în limba engleză.

Antonia a spus de ce refuză să apară la TV

Frumoasa vedetă Antonia a recunoscut că teama ei de a vorbi în public s-a accentuat pe fondul unei traume, dar și din cauza numeroaselor jigniri și vorbe urâte la adresa ei. Și totuși, acestea nu sunt singurele motive. Frumoasa artistă a continuat cu dezvăluirile și a explicat că alege să vorbească deseori în engleză fiindcă se exprimă mult mai ușor. Ba chiar, multe dintre conturile care o urmăresc sunt străine. De asemenea, nu s-a sfiit să explice că atunci când știe că trebuie să vorbească în română se blochează.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi. Simt că nu mă voi exprima corect.

Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: «Ești proastă, nu știi să vorbești». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face. Cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a spus Antonia, potrivit Fanatik.ro.

Antonia a primit multe amenințări în mediul online

Deseori, Antonia s-a confruntat cu probleme legate de haterii din mediul online. Artista are mai mereu parte de comentarii răutăcioase, iar acest lucru o afectează foarte tare. Mai mult decât atât, de la replicile răutăcioase, s-a ajuns să-i fie amenințată familia, în special copiii. Acesta a fost momentul în care vedeta a răbufnit și i-a pus la punct pe cei care spun astfel de lucruri.

„Am învățat că orice postez, orice dansez, orice orice, nu fac bine (…) Mă faceți în toate felurile, ok, accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, mi se pare că sunteți bolnavi, băi dar sunteți bolnavi la cap, nu ai cum să faci așa ceva, nu ai cum. Urmează să postez niște mesaje și vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. (…) Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a scris Antonia, pe contul de socializare.

Comentarii
  • Vorba cantecului…”fa, esti frumoasa, dar esti proasta”. E mare lucru totusi ca ai reusit sa pricepi si sa te accepti. Ia si fa playback linistita, nu iti trebuie multa minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *