Prima pagină » Actualitate » Antonia a dezvăluit ce face noaptea cu Alex Velea! Vedeta a povestit totul într-un podcast
Antonia a dezvăluit ce face noaptea cu Alex Velea! Vedeta a povestit totul într-un podcast

Antonia a dezvăluit ce face noaptea cu Alex Velea! Vedeta a povestit totul într-un podcast

31 oct. 2023, 09:28,
în Actualitate

Antonia și Alex Velea reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști sunt foarte apreciați de publicul larg atât datorită personalității lor, cât și grație sincerității de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Invitată la podcastul „BADASSMOM”, moderat de Giulia Anghelescu, Antonia a dezvăluit ce face noaptea cu Alex Velea.

Antonia a dezvăluit ce face noaptea cu Alex Velea!

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Aceasta formează un cuplu cu Alex Velea, artistul care a făcut senzație cu muzica lui de-a lungul anilor. Cei doi, deși sunt mereu în atenția presei, nu se sfiesc să își arate adevărata personalitate.

Recent, frumoasa vedetă a fost invitată la podcastul „BADASSMOM”, moderat de Giulia Anghelescu. În cadrul discuției, după ce a vorbit despre copilăria sa și despre mutarea în SUA, artista a dezvăluit ce face cu iubitul ei, după ce Achim, Dominic și Maya se pun la somn.

Deși muți se așteptau ca Antonia să povestească despre momentele intime cu Velea, se pare că cei doi se joacă „Mortal Kombat”.

„Uneori mă duc la frigider și mănânc. Depinde, încerc să nu mănânc prostii. Să avem limite, știi? Și mă duc să mănânc ceva dulce sau… Mă duc, mă pun pe canapea cu Alexandru. Jucăm Injustice și Mortal Kombat. Iese sânge, craniu, totul (n. red.: explică niște scene de la Mortal Kombat)”, a dezvăluit Antonia.

Ce a postat pe rețele de socializare

Antonia spune că îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru talentul de a cânta. Frumoasa brunetă a făcut o postare înduioșătoare pe rețelele de socializare.

La frumoasa vârstă de 34 de ani, Antonia poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Artista este foarte împlinită cu ceea ce face, iar ea îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce are. Iată ce a mărturisit despre acest subiect!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Antonia a postat o fotografie cu ea, dar și un mesaj în care a menționat faptul că îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că i-a dat talentul de a cânta.

Artista este foarte fericită în aceste momente și a ținut să mulțumească public că Universul a fost de partea ei și a ajutat-o foarte mult în domeniul muzical.

„Întotdeauna simt nevoia să-i mulțumesc Domnului că m-a binecuvântat cu talentul frumos de a cânta și că pot să aspir la ceea ce iubesc și simt cu adevărat că am fost făcută. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Totul s-a întâmplat atât de natural și ceea ce este menit să fie va fi! 🤍 Am simțit nevoia să trimit asta în Univers!”, a scris focoasa brunetă pe InstaStory.

Recent, Antonia a vorbit despre cel de-al patrulea copil. Artista a mărturisit că nu știe ce se întâmplă cu ea, însă își dorește foarte mult să devină din nou mamă. Cântăreața este pregătită să mai aibă un bebeluș alături de partenerul ei de viață, Alex Velea.

„Chiar mă gândesc să am un al patrulea copil. Cred că e febra bebelușului”, a dezvăluit vedeta atunci pe pagina sa de Instagram.

Invitată la podcastul „BADASSMOM”, moderat de Giulia Anghelescu, Antonia a dezvăluit ce face noaptea cu Alex Velea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024