Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » „Antibioticul săracului“, leac natural pentru infecțiile aparatului respirator
„Antibioticul săracului“, leac natural pentru infecțiile aparatului respirator

„Antibioticul săracului“, leac natural pentru infecțiile aparatului respirator

13 apr. 2020, 09:33,
BZI.ro, în WoW!

Medicul Virginia Faur afirmă că, pentru tratamentele pe care le recomandă în caz de boli de plămâni, e nevoie de doar trei produse naturale. Acestea sunt mierea, cimbrul și uleiul de cimbru.

Reţeta nr. 1:

40-50 g cimbru uscat se pun într-un borcan de 800 ml.  Se completează cu miere. Se lasă la macerat 2 săptămâni. După 2 săptămâni preparatul se filtrează.

Produsul obținut este un remediu puternic. Are proprietăţi bactericide, bacteriostatice, laxative, regenerative, imunostimulatoare. Este un antiseptic intestinal, stimulează secreţia biliară a ficatului, stimulează contracţia vezicii biliare şi evacuarea bilei în intestin, expectorant, antiseptic al căilor respiratorii, stimulează funcţia rinichilor.

Mod de administrare: o lingură la fiecare 8 ore profilactic. Ori de câte ori ai poftă de dulce, ia o linguriţă din acest preparat! Se poate lua ca adjuvant 1 lingură de 3 ori/zi (la 8 ore) în toate afecţiunile datorate frigului (gripe, răceli), precum şi în tuse convulsivă, laringită, astm, răguşeală.

Reţeta nr. 2

  • Pentru adulţi: ulei de cimbru 3 picături de 3 ori/zi pe câte o linguriţă cu miere, înainte de masă.
  • Pentru copii între 5 şi 12 ani: 3 picături ulei de cimbru pe o linguriţă cu miere se dizolvă în 50 ml apă, o dată/zi.
  • Pentru paraziţi intestinali: 3 picături pe o linguriţă de miere de 2 ori/zi, timp de 10 zile. Această formulă este mai puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *