Prima pagină » Magazin » Anotimpul zodiei tale. Afla ce perioada a anului te reprezinta!
Anotimpul zodiei tale. Afla ce perioada a anului te reprezinta!

Anotimpul zodiei tale. Afla ce perioada a anului te reprezinta!

03 oct. 2013, 10:44,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:393297;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

De regula, anotimpul in care te-ai nascut isi pune simtitor amprenta asupra personalitatii tale. Din acest motiv, exista anumite particularitati, specifice fiecarei zodii, care te reprezinta. Afla ce moment al anului te face sa te simti tu!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativa din Balanta marcheaza inceputul toamnei, fapt pentru care se alege cu statutul de persoana foarte motivata. De cele mai multe ori renunta la viata sentimentala, in favoarea celei profesionale, pentru ca doar asa cunoaste fericirea suprema. Este atrasa de tot ce are o doza de mister, pentru ca ii place sa fie mereu stimulata intelectual. Are nevoie de provocari la ordinea zilei, altfel riscand sa se plictiseasca de moarte si sa devina irascibila.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativa din Scorpion se simte cel mai bine toamna, pentru ca este nascuta in acest anotimp, iar amprentele sunt unele vizibile. Aceste persoane sunt sincere, melancolice, dar si foarte ambitioase. Aceasta perioada a anului este una care favorizeaza depresia, insa acestei zodii i se potriveste perfect si nu se lasa prinsa in aceasta capcana. Adora sa stea ore in sir gandindu-se si la bune, si la rele, dar la final sa extraga numai ce este pozitiv. Sunt firi ambitioase si le place sa fie independente.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nativa din Sagetator marcheaza trecerea de la toamna la iarna, de aceea personalitatea ei o sa fie una dubla. Este un semn zodiacal complicat prin faptul ca nu stii la ce sa te astepti din partea ei, osciland intre doua caractere. Sunt persoane discrete si imbina intotdeauna sentimentele cu ratiunea. Te poti baza pe ele cand vine vorba de lucruri serioase, dar in alte conditii risti sa primesti raspunsuri diferite la aceeasi intrebare.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Capricornul marcheaza inceputul iernii, dar este de fapt o zodie care emana o caldura sufleteasca deosebita. Sunt firi care stiu sa asculte si stiu sa repecte pe cel de langa. Nativa din aceasta zodie poate fi usor incapatanata, dar asta se intampla doar pentru ca nu se lasa pana nu obtine ceea ce isi doreste. Principala ocupatie este cea de lider, functie care ii va aduce notorietatea.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Aceasta zodie este plasata in mijlocul iernii, fapt pentru care caracteristica ei de baza este statornicia. Nativa din Varsator este foarte hotarata, si daca spune un lucru, nu se mai schimba nici in ruptul capului. Are calitatea de a duce la bun sfarsit orice ar incepe, indiferent daca intr-un timp scurt sau nu. Femeia din acest semn zodiacal este data peste cap daca ii schimbi mediul in care traieste sau stilul de viata, si cu greu se adapteaza.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Pestii fac trecerea de la iarna la primavara, ceea ce inseamna ca le place sa se ocupe de mai multe lucruri deodata. Chiar daca nu mereu le reuseste, ambitia femeilor din aceasta zodie, de a face cat mai multe, este una iesita din comun. Nu sunt foarte constante, asa ca se pot adapta oricarei situatii in care sunt puse. Femeia din Pesti este foarte atenta cu sanatatea ei si se ocupa in mod deosebit de aspectul fizic.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativa din Berbec este nascuta la inceputul primaverii, iar caracteristica de baza este gandirea pozitiva. Sunt optimiste si cauta intotdeauna aventura. Nu le place sa stea degeaba, ci mai degraba sa fie productive. Sunt deschise schimbarii, si renasc din propria cenusa. În relatiile amoroase este o fire foarte indrazneata si nu spune nu niciunei provocari.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativa din Taur marcheaza toiul primaverii si este o persoana foarte ferma. Are o tinere de minte iesita din comun, si nu ii scapa nici cel mai mic detaliu. Îsi face foarte usor prieteni pentru ca se descurca de minune cu vorbele. Sunt mereu energice si nu se inteleg deloc cu persoanele opuse ei. Partea proasta este ca vorbesc mult, dar fac putin. Asa ca nu trebuie sa iei de bun absolut tot ce zic.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativa din Gemeni face legatura dintre primavara si vara, iar caracteristica ei de baza este ambitia. Aceasta persoana este incapatanata din cale afara si nu te poti intelege cu ea decat daca ii dai dreptate. Viseaza mult si isi doreste in permanenta schimbari care mai de care mai ciudate. Partea negativa este ca mereu sunt indecise si iau deciziile in ultimul moment.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Cu Racul incepe vara, caldura, dar si relaxarea. La fel ca si anotimpul, aceste persoane se incing foarte usor cand vine vorba de sentimente. Sunt firi sensibile si pun foarte usor la suflet rautatile celor din jur. Se enerveaza repede si isi pierd rabdarea daca incerci sa le dai prea multe explicatii. Femeia din aceasta zodie are vointa, chiar daca unele lucruri nu sunt facute pentru ea.

Leu (22 iulie – 22 august)
Nativa din Leu marcheaza mijlocul verii, fapt pentru care ai impresia ca sunt persoane mereu „in vacanta”. Atat acasa, cat si la locul de munca sunt foarte comode si cu greu le urnesti sa renunte la leneveala. Insa atunci cand au un tel bine stabilit si le place ceea ce fac, femeile din aceasta zodie sunt de neoprit. Trec peste orice le apare in cale si calca in picioare pe oricine, chiar cu riscul de a-si face dusmani.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Femeia Fecioara face trecerea de la vara la toamna, acest lucru determinand-o sa fie o fire destul de melancolica si visatoare. De cele mai multe ori, aceasta se leaga de orice lucru pentru a-si intari convingerile. Este foarte posesiva si refuza schimbarea. Calitatile ei de baza sunt atentia si ordinea. Cu greu poti sa o pacalesti, dar de cele mai multe ori trece cu vederea de frica sa nu piarda ceva.
sursa: eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *