Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anna Lesko s-a fotografiat goală, apoi a „scăpat” imaginea pe rețelele de socializare

Anna Lesko s-a fotografiat goală, apoi a „scăpat” imaginea pe rețelele de socializare

22 mart. 2022, 23:02,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anna Lesko este artistă și mamă, dar și o femeie cu foarte mult curaj la purtător. Nu de puține ori, celebra cântăreață și-a pus fanii pe jar cu aparițiile ei de pe micul ecran sau cu postările din mediul online. O astfel de întâmplare a avut loc și acum.
La 43 de ani, Anna Lesko nu ține cont de gura lumii, de prejudecăți și nu are hanar ce-s alea inhibițiile, căci, ori de câte ori are ocazia, artista se mândrește cu ceea ce a înzestrat-o Mama Natură.

Anna Lesko și-a arătat trupul zvelt în toată splendoarea lui

Recent, pe rețelele de socializare, Anna Lesko și-a arătat trupul zvelt în toată splendoarea lui. Artista a marcat venirea primăverii din punct de vedere astronomic printr-o ședință foto inedită, total interzisă minorilor ori cardiacilor. Cu un buchet mare de flori alături, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a renunțat la haine și s-a lăsat fotografiată exact așa cum a venit pe lume.

Însă nu vă gândiți că artista chiar a arătat tot, tot. Nu! Anna Lesko, pentru că nu este prima dată când se lasă fotografiată în astfel de ipostaze incendiare, prin care-și pune fanii pe jar arătându-le doar atât cât trebuie, a avut grijă ca și de data aceasta să își acopere părțile mai importante ale trupului.

Reacțiile internauților au fost pe măsură

Astfel, imaginația fiecărui admirator a putut zburda liberă, pentru că Anna Lesko și-a acoperit părțile intime cu o pernă. Însă chiar așa, fotografia este una de senzație, pe care cei care fac parte din comunitatea online a divei au apreciat-o cu miile. Totodată, și reacțiile acestora au fost pe măsură.

Pe lângă faptul că mulți i-au apreciat curajul, dar și felul în care arată, vârsta pentru ea fiind doar un număr, au existat și fani, mai îndrăzneți, care i-au sugerat Annei Lesko ca data viitoare să renunțe la acea pernă-accesoriu pe care o folosește pentru a-și acoperi trupul pe ici, pe colo.

”Bunăciune”, ”Îndepărtează perna”, ”Așa poză faină!”, ”Ce femeie sexy”, ”Eu am răbdare până vine cineva să ia perna”, ”Nu ai de gând să îmbătrânești deloc”, ”Provocatoare”, acestea sunt doar câteva dintre zecile de reacții pe care admiratorii le-au avut la vederea fotografiei în care Anna Lesko a renunțat la haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *