Prima pagină » Cancan » Anna Lesko s-a filmat în bucătărie! În ce ținută a prăjit ouă vedeta

Anna Lesko s-a filmat în bucătărie! În ce ținută a prăjit ouă vedeta

15 ian. 2021, 10:04,
în Cancan

Frumoasa vedetă Anna Lesko continuă să-și surprindă fanii, iar de data aceasta s-a filmat în bucătărie în ipostaze provocatoare. Artista basarabeancă nu ratează niciun moment pentru a se filma sau fotografia în cele mai incendiare ipostaze. De data aceasta a ținut să dovedească faptul că o femeie poate fi incredibil de sexy atunci când trece la… cratiță.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe din România și profită la maximum de acest lucru pentru a-și încânta fanii de pe rețelele sociale. De curând, ea a împărtășit cu fanii un clip video din bucătărie, unde își pune la încercare talentele culinare. Și totuși, detaliul care a ieșit la iveală este altul, nu priceperea ei într-ale artei culinare.

Anna Lesko s-a filmat în ipostaze incendiare în bucătărie

După cum spuneam mai sus, Anna Lesko s-a fotografiat în ipostaze provocatoare în timp ce își gătea ouă ochiuri. Artista le-a oferit urmăritorilor imagini de senzație pe rețelele sociale, unde s-a afișat într-o ținută care îi scoate în evidență formele de invidiat, dar și alte detalii care ar trebui să rămână ascunse.

Anna Lesko este foarte inventivă atunci când vrea să facă o poză sau un videoclip reușit. Așadar, nici ultimul pe care l-a postat nu face excepție. Într-o rochie nude, Anna Lesko s-a filmat cu un pahar de vin într-o mână și cu tigaia în cealaltă.

Anna Lesko a încins imaginația masculilor de pe rețelele sociale după ce a postat aceste imagini din bucătărie. În general, gospodinele preferă ținute simple, „de casă”, atunci când gătesc. Nu a fost cazul pentru Anna Lesko, care a optat pentru o rochie lungă în partea din spate, dar care a scos la iveală ceva mai mult decât era nevoie.

Pe de altă parte, fanii au mai observat și alte detalii, în afară de corpul descoperit al vedetei. Anna Lesko a întors oul pe ambele părți, iar focul nu părea să fie pornit, lucruri care au stârnit amuzamentul internauților.

„Ce mă miră pe mine este oul prăjit și pe partea cealaltă ? but it s your thing ?‍♀️ (n.r. – e treaba ta)”, „Wow!!? Ochiurile ti-au ieşit super! La foc mic sau…inexistent?”, „Sunt curios, te ai aranjat asa 2 ore doar ca sa faci un ou prajit”, au scris internauții.

S-a văzut mai mult decât trebuia

Ținuta purtată de vedetă îi evidențiază decolteul generos și picioarele bine lucrate. Și totuși, crăpătura rochiei este foarte adâncă, suficient cât să i se vadă o parte din lenjeria intimă. La 42 de ani, cântăreața are un corp pe care multe femei și l-ar dori, motiv pentru care nu pierde ocazia de a-l etala.

Fanii au reacționat imediat și i-au trimis vedetei sute de mesaje de apreciere, susținând că a reușit să transforme ceva simplu într-o imagine extrem de sexy, așa cum este stilul ei.

„Ești superbă dragă”, „Ai un corp superb”, „Ești foarte frumoasă”, ”Tu ești femeia ideală”, „Ești un exemplu al feminismului”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii de pe Instagram și TikTok.

Așadar, faptul că Anna Lesko s-a filmat așa în bucătărie dovedește că ceva banal, în cazul de față prăjitul ouălor, poate ascunde ceva extrem de provocator…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`