Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anna Lesko, nud: Cum a fost dată afară vedeta din casa lui Irinel Columbeanu

Anna Lesko, nud: Cum a fost dată afară vedeta din casa lui Irinel Columbeanu

15 dec. 2021, 10:51,
în Cancan ultimă oră

Posesoarea unui trup de zeiță, Anna Lesko apare nud pe Instagram. Artista în vârstă de 42 de ani se menține într-o formă de invidiat. Anna Lesko și-a pus amprenta pe viața lui Irinel Columbeanu, care se pregătește să lanseze o carte. În lucrarea afaceristului va fi relatat și momentul despărțirii de cântăreață, moment despre care Irinel a evitat să vorbească până în prezent.

În cartea lui Irinel Columbeanu, în care afaceristul își povestește viața, este menționată și călătoria la Paris pe care a avut-o alături de incendiara Anna Lesko. Povestea de dragoste dintre cei doi a apărut pe vremea când artista avea doar 17 ani, iar el 38. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, fiind împreună opt ani. Relația lor a fost dur criticată, dar a rezistat câțiva ani buni.

anna lesko machiata frumos

Anna Lesko apare nud pe Instagram

Anna Lesko și Irinel Columbeanu: Ce părere aveau părinții afaceristului despre relația celor doi

Anna Lesko, fosta concurentă la Ferma, spunea că s-a simțit foarte fericită alături de Irinel Columbeanu. Vedeta i-a fost alături în unele dintre cele mai grele momente din viața lui, îngrijind de acesta. Artista menționa că relația cu acesta a făcut-o să-și schimbe multe lucruri la personalitatea sa, maturizându-se foarte mult.

Părinții afaceristului nu au fost deloc de acord cu relația lor, care s-a terminat într-un mod foarte urât pentru vedetă. Anna Lesko a fost alungată de părinții acestuia din vilă. Aceștia neacceptând-o de la bun început. Tatăl afaceristului a fost foarte dur cu aceasta spunându-i multe cuvinte urâte precum „ieși afară din casa fiului meu, rusoaico”.

Foarte mulți consideră că relația dintre aceștia s-a terminat tocmai din cauza faptului că exista o presiune din partea părinților lui Irinel Columbeanu. Cu toate că frumoasa vedeta a fost umilită de către acea familie, ea a fost alături de Irinel atunci când acesta a suferit un AVC.

selfie anna lesko machiata frumos

Frumoasa interpretă are un stil de viață sănătos

Anna lesko, nud: Cum se lasă pozată frumoasa vedetă

Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile sale provocatoare, recent surprinzându-și admiratorii cu o fotografie nouă. Printre ultimele fotografii postate de vedetă pe pagina sa de Instagram, Anna Lesko apare complet goală. Solista a renunțat complet la haine, acoperindu-și trupul doar cu o blană. Artista arată impecabil și nu ratează nicio ocazie să-și bucure admiratorii. Lipsită de inhibiții, vedeta nu ține cont de comentariile negative din partea internauților.

Anna Lesko a postat o imagine foarte sexy pe rețelele de socializare, care a adunat mii de aprecieri. Cântăreața apare acoperită doar de o blană, punându-și în valoare bustul generos. Vedeta s-a lăsat pozată complet goală în timp ce servea un pahar de șampanie. Această poză a reușit să încingă cu adevărat spiritele pe social media.

anna lesko inbracata in halat in timp ce sta pe pat

Aparițiile fierbinți a vedetei i-au prin surprindere de fiecare dată

Frumoasa interpretă are un stil de viață sănătos, fiind pasionată de sport și având mare grijă de aspectul său fizic. Una dintre cele mai sexy femei de la noi spune că nu a avut niciodată o problemă cu kilogramele. Nici chiar atunci când a fost însărcinată, oscilând cu cel mult un kilogram sau două.

Pentru a elucida misterul taliei de viespe, Anna Lesko a menționat că nu mănâncă aproape deloc carbohidrați. De asemenea, tot ea a spus că nu este genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Corpul ei se datorează și alimentației echilibrate, artista alimentându-se mai mult cu legume.

Aparițiile fierbinți a vedetei i-au prin surprindere de fiecare dată. Iar pozele postate de Anna Lesko nud pe Instagram adună mii de aprecieri și comentarii. Chiar dacă există și păreri negative referitor la faptul că vedeta uneori exagerează, există și cei care îi apreciază curajul de fiecare dată.

selfie anna lesko machiata si coafata frumos

Anna Lesko a menționat că nu mănâncă aproape deloc carbohidrați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *