Prima pagină » Cancan » Anna Lesko își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Anna Lesko își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

04 mart. 2022, 09:45,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Anna Lesko, își ascunde vârsta și arată spectaculos. Artista face furori de fiecare dată când apare în public și pune pe jar inimile bărbaților cu ținutele provocatoare.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Anna Lesko a fost mereu în atenția publicului având în vedere relațiile de dragoste tumultuoase. Aceasta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, fiind râvnită de mai mulți bărbați celebri din România. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Anna Lesko nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

La vârsta de 43 de ani, Anna Lesko se menține în formă și este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă, iar relațiile de dragoste cu bărbați faimoși din România i-au adus și mai multă celebritate.

Dincolo de criticile celor din jur, focoasa vedetă își asumă trecutul și nu ezită să își surprindă fanii cu apariții inedite. Recent, Anna Lesko a pus pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare.

O apariție răvășitoare în lumea mondenă este și Delia Matache. Aceasta se afișează în ipostaze sexy și ținute extravagante în mediul online, spre încântarea fanilor ei. Și frumoasa artistă Ana Baniciu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Spre deosebire de acestea, Laura Cosoi este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Vedeta și-a surprins admiratorii cu fotografii inedite pe Instagram. Laura Cosoi radiază de fericire și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară.

Anna Lesko se bucură de aprecierea unui public numeros și face furori cu silueta fără cusur. Focoasa vedetă se afișează în ținute incendiare ori de câte ori apare în public. Cu toate că uneori a fost criticată pentru aparițiile îndrăznețe sau pentru poveștile de dragoste controversate, aceasta își asumă trecutul.

Mai mult, Anna Lesko a mărturisit de ce nu crede în căsătorie și cum se raportează la evenimentele din viața ei privată.

,,Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am avut momente când am clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg. (…)

N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.”, a declarat aceasta.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

Anna Lesko se mândrește cu un corp de invidiat la vârsta de 43 de ani. Vedeta se menține în formă și atrage privirile tuturor. Dincolo de carisma și energia debordantă, artista face furori cu formele perfecte.

Recent, aceasta a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate spectaculos la 43 de ani.

,,Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform.”, a declarat vedeta.

Cu un fizic de invidiat, Anna Lesko nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare în mediul online, spre încântarea internauților. O apariție sexy pe rețelele de socializare este și Andreea Mantea. Bruneta și-a surprins recent admiratorii cu fotografii incendiare, etalându-și formele în ținute inedite.

La vârsta de 43 de ani, Anna Lesko se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Focoasa vedetă este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *