Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anna Lesko, ipostază controversată în costum de baie. Cum s-a fotografiat vedeta și ce au sesizat fanii

Anna Lesko, ipostază controversată în costum de baie. Cum s-a fotografiat vedeta și ce au sesizat fanii

21 iul. 2022, 19:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Aparițiile în costum de baie ale Annei Lesko sunt de notorietate, însă cântăreața și-a surprins admiratorii cu o postare pe Instagram. Internauții n-au stau mult pe gânduri și au comentat intens fotografia.

Anna Lesko a stârnit comentarii amuzante cu o postare pe Instagram. Îmbrăcată cu un costum de baie one piece, artista s-a lăsat fotografiată în timp ce lua micul dejun la piscină.

Ce căuta vedeta cu privirea?

Un lucru nu a fost cert pentru fanii ei, unde se uita Anna Lesko și ce căuta atât de intens cu privirea.

„Mai este acolo?”, „A intrat la apă?”, „Te uiți să vezi dacă o mai ai?”, au fost doar câteva dintre întrebările cu subînțeles pe care le-a primit vedeta.

Din păcate, Anna Lesko nu a răspuns la curiozitatea fanilor, iar aceștia nu vor afla niciodată la ce se uita vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Cum se menține în formă Anna Lesko

Anna Lesko se mândrește cu un corp de invidiat la vârsta de 43 de ani. Vedeta se menține în formă și atrage privirile tuturor. Dincolo de carisma și energia debordantă, artista face furori cu formele perfecte.

Recent, aceasta a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate spectaculos la 43 de ani.

,,Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *