Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anna Lesko în ipostaze fierbinți: Cum pozează vedeta pentru admiratorii săi

Anna Lesko în ipostaze fierbinți: Cum pozează vedeta pentru admiratorii săi

16 nov. 2021, 16:07,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anna Lesko își uimește de fiecare dată urmăritorii prin aparițiile sale sexy. Aceasta postează de cele mai multe ori în ipostaze incendiare unde apare îmbrăcată sumar. Anna are o siluetă perfectă și forme atrăgătoare prin care își lasă admiratorii fără cuvinte.

Cântăreața nu ezită să posteze pe pagina sa de Instagram poze provocătoare prin care își surprinde admiratorii. Vedeta încearcă de fiecare dată să pozeze hot și sexy pentru a obține o fotografie cât mai artistică. Foarte apreciată în mediul online, Anna Lesko și-a adunat o comunitate numeroasă care îi amintesc de fiecare dată de felul în care aceasta arată.

anna lesko isi acopera bustul gol cu mainele

Cântăreața Anna Lesko și-a obișnuit deja urmăritorii cu poze foarte sexy și fierbinți

Anna Lesko nu ezită să-și arate trupul de zeiță: Artista pozează din nou provocator

Cântăreața Anna Lesko și-a obișnuit deja urmăritorii cu poze foarte sexy și fierbinți. Anna Lesko a postat recent o poză din vacanță. Fiind la munte, artista și-a făcut poze la balconul unei cabane în care purta doar un halat vaporos. Vedeta nu avea lenjerie intimă, iar halatul îi acoperea doar jumătate din sânii voluptoși. Pozând la balustrada balconului, cu un pahar de apă în mână, Anna Lesko părea o zeiță desprinsă din cele mai fierbinți pictoriale.

Un admirator din social media nu a putut să se abțină când a văzut poza sexy a cântăreței. Acesta i-a scris în comentarii că își închide contul.

„Dacă-mi dai like la mesajul ăsta, eu îmi închid contul de Instagram”, i-a scris acesta.

Nu doar un urmăritor a avut o astfel de reacție, sute de comentarii au început să curgă sub postarea vedetei. Halatul roșu care o acoperea discret a produs multă vâlvă în rândul admiratorilor. Aceștia au remarcat talia de viespe a cântăreței și bustul generos lăsat la vedere.

anna lesko cu un pahar in mana cu bustul la vedere

Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai incendiare apariții pe scena muzicală din România

Anna Lesko, la o vârstă fragedă în relație cu un afacerist

Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai incendiare apariții pe scena muzicală din România. Aceasta are un real succes, iar la vârsta pe care o are arată bestial. Una dintre cele mai cunoscute piese ale artistei este „Ard în flăcări”, lansată în 2002, materialul discografic este foarte popular și astăzi.

În plan personal, vedeta este mama unui băiețel care se numește Adam. Fiul ei a venit pe lume după povestea de dragoste pe care cântăreața a avut-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie. Originară din Chișinău, vedeta a decis să se stabilească în România la vârsta de 17 ani. Cântăreața s-a îndrăgostit de București după ce a făcut o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Ulterior, a urmat facultatea de drept din Capitală.

Vedeta a trăit o poveste de dragoste cu Irinel Columbeanu, fiind unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii `90. Dragostea dintre ei a apărut în primul an în care Anna Lesko a decis să se mute în România. La vârsta de 17 ani, cântăreața era împreună cu un afacerist în vârstă de 38 de ani. Aceștia și-au luat adio după 8 ani de relație.

selfie ana lesko in oglinda goala acoperita cu un prosop

Anna Lesko este originară din Chișinău

Pozele senzuale postate de Anna Lesko pe Instagram adună mii de aprecieri

Una dintre cele mai senzuale prezențe din muzica românească, Anna Lesko seduce prin postările de pe Instagram. Înzestrată cu un trup fenomenal, vedeta are un magnetism care seduce sute de bărbați. Atât în emisiunile TV cât și la concerte, vedeta poartă ținute provocatoare care sucește mințile fanilor.

Cum reușește Anna Lesko să arate atât de bine la vârsta de 42 de ani? Aparițiile sale sexy de pe Instagram demonstrează faptul că aceasta arată mai bine ca la 20 de ani. Aceasta a mărturisit că nu este adepta dietelor stricte, reușind să-și mențină trupul atrăgător datorită sportului.

Vedeta a menționat în una dintre postările de pe Instagram că uneori menține o dietă pentru detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite.

anna lesko nud cu o cana in mana acoperindu-se cu o perna

Vedeta este mama unui băiețel care se numește Adam

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos”, a declarat Anna Lesko într-un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *