Prima pagină » Cancan » Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie. Cum a fost surprinsă blondina pe stradă

Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie. Cum a fost surprinsă blondina pe stradă

02 oct. 2020, 13:06,
în Cancan

Toată lumea ştie că Anna Lesko este o femeie lipsită de inhibiţii şi nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra acest lucru. În ultimele fotografii postate pe o reţea de socializare Anna Lesko apare fără lenjerie intimă pe sub rochie. Evident, ţinuta nu a putut trece neobservată, fanii reacţionând imediat.

Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie

Cântăreaţă Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este lipsită de inhibiţii şi nu ratează nicio ocazie de a demonstra acest lucru.

În cele mai recente imagini pe care le-a făcut publice pe contul său de socializare, Anna Lesko apare pe stradă, într-o ţinută extrem de provocatoare. Această poartă o foarte decupată în partea din faţă, pe sub care nu are lenjerie intimă. Fanii au reacţionat imediat la vederea artistei.

”O femeie frumoasă, focoasă şi deşteaptă. Ştie ce atuuri are în mâna”, ”Toată lumea se uită să vadă dacă ai chiloţei pe tine”, ”Bună mai eşti!”, ”Tot timpul ai călduri, de aia nu ştii să îţi mai cumperi şi tu lenjerie intimă”, ”Chiloţii unde sunt?”, ”Adorabilă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor la vederea Annei Lesko.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

Anna Lesko este mama singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedetă a trăit-o cu Adrian Nenita, alias DJ Vinnie, de care artistă s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurenta la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, artistă a mărturisit că nu a fost niciodată adeptă căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare aşa o instituţie perimată. Înainte avea un scop, familiile îşi protejau averile. Câtă vreme nu există respect şi partenerii nu mai privesc în aceeaşi direcţie, nu mai are rost relaţia.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prinţul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut şi cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Reţeta este cum să întreţii o relaţie. Aşa, în teorie, aş putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

Anna Lesko s-a culcat cu George Pistereanu la Fermă. Ce au povestit a doua zi

Anna Lesko s-a culcat cu George Pistereanu. Cei doi au fost nevoiţi să împartă acelaşi pat noaptea, în urma unui test de la Ferma. A doua zi cu toţii s-au amuzat de peripeţiile lor din timpul nopţii. Mai mult, Anna Lesko a făcut unele aluzii incitante cu privire la colegul de pat. Evident, totul în glumă, spre amuzamentul celor lalti concurenţi.

Anna Lesko şi George Pistereanu au fost nevoiţi să doarmă împreună, la un nou test de la Ferma. Orăşeni vs Săteni. Frumoasă cântăreaţa şi George au povestit, a doua zi, toate peripeţiile lor din timpul nopţii. Şi uite aşa a ieşit o adevărată povestioară trăsnită, pe care Anna nu a rezistat să n-o urce pe Instagram. Asta spre bucuria fanilor ei care s-au amuzat teribil.

Anna Lesko s-a culcat cu George Pistereanu

Anna Lesko a povestit cum şi-a petrecut noaptea alături de George Pistereanu, iar partenerul ei de pat a dat o replică amuzantă.

„Am dormit spate în spate, şi aşa, şi aşa, şi cu piciorele încrucişate la un moment dat”, a spus Anna Lesko. Iar George a completat: „Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”

Dar show-ul avea să fie făcut atunci când Anna şi George au ieşit din casă, în văzut tuturor concurenţilor de la Fermă.

„M-a distrus, m-a violat!”, a strigat Anna Lesko, spre amuzamentul concurenţilor, în timp ce George s-a apărat imediat: „N-am umblat la ea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`