Prima pagină » Cancan » Anna Lesko, apariție provocatoare într-o poză pe Instagram! Cum s-a afișat vedeta

Anna Lesko, apariție provocatoare într-o poză pe Instagram! Cum s-a afișat vedeta

15 mart. 2022, 11:53,
BZI.ro, în Cancan

Anna Lesko, a postat pe Instagram o poză în timp ce gătea. Imaginea s-a bucurat de mii de aprecieri din partea fanilor. De asemena și comentariile au fost pe măsură, artista primind numeroase mesaje pozitive din partea urmăritorilor. Pentru menținerea siluetei, aceasta nu urmează nci o dietă. Nu se abține de la mâncat, însă are grijă la alimentație. Totodată, Anna Lesko își prepară singurele mesele.

Vedeta este una dintre cele mai râvnite cântărețe. La vârsta de 43 ani, aceasta face furori pe rețelele de socializare, pozând mereu în ipostaze provocatoare. Deși are un copil, Anna Lesko are un corp de invidiat, punând pe jar imaginația bărbaților.

Anna Lesko, ipostază sexy pe Instagram

Anna Lesko este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare atât pe rețelele de socializare, cât și pe micile ecrane. În ultima imagine de pe Instagram, vedeta este surprinsă în timp ce taie o ceapă verde într-un sacou lasându-și lenjeria intimă la vedere. Nu mai este un secret, faptul că Anna și-a obișnuit urmăritorii cu poze sexy ce pun pe jar imaginația sexului masculin. De-a lungul anilor, aceasta a postat imagini pe rețelele de socializare aproape goală. Într-o altă apariție, vedeta este surprinsă în pat luând micul dejun într-un body, posteriorul fiind lăsat la vedere. Aparițiile sale surprind de fiecare dată internauții, aceasta primind comentarii pozitive, dar și negative.

O apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare este și Anca Dinicu, aceasta postând deseori imagini provocatoare pe rețelele de socializare. De multe ori urmăritorii au fost curioși dacă aceasta a pozat în Playboy, însă a negat. O altă vedetă ce își încântă urmăritorii cu imagini provocatoare este și Andreea Bănică, de altfel, cântăreața a pozat și nud la începutul carierei.

Cum reușește vedeta să-și ascundă vârsta

Anna Lesko, la vârsta de 43 ani arată mai bine ca la 20. Aceasta se menține în formă printr-un stil de viață sănătos, însă nu se abține de la mâncat. Vedeta a mai declarat că merge la sală să se recreeze, nu pentru a slăbi.

„Mă pot abţine de la orice mâncare dacă este cazul dar prefer să nu fiu pusă în această situație! Sunt pofticioasă, mănânc gustos, nu mă conduc după regulile unei diete, dacă vreau, mănânc! La sala de sport merg doar să mă recreez.”, a declarat Anna Lesko.

Chiar dacă are și un copil, corpul acesteia nu o arată. Vedeta a declarat că nu a avut niciodată o probleme cu kilogramele în plus, nici când a fost însărcinată. Anna Lesko a menționat că secretul ei este faptul că nu consumă carbohidrați. Artista a menționat că de obicei mănâncă legume și nu consumă zilnic pâine, pizza sau paste. De asemenea, vedeta își prepară singură mesele și își ține greutatea sub control. Totodată, Anna a mai menționat că are norocul să aibă un trup bine proporționat.

„Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat vedeta.

Anna Lesko, datorită corpului său de invidiat, își încântă mereu fanii pe Instagram cu poze incendiare. În ceea ce privește viața privată, aceasta a menționat că nu crede în căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *