Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anna Lesko a explicat motivul despărţirii de DJ Vinnie

Anna Lesko a explicat motivul despărţirii de DJ Vinnie

07 mart. 2021, 17:57,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anna Lesko a explicat motivul despărţirii de DJ Vinnie, tatăl băieţelului ei de 7 ani. Artista a povestit despre Adam, despre educaţia pe care i-o dă pentru a fi pregătit pentru viaţă, dar şi despre faptul că el e persoana care o face să plângă în hohote.

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură“, a povestit Anna Lesko.

Anna Lesko: „Nu merge, relația se macină foarte mult, se uzează enorm“

Cântăreața a susținut că mariaju lei DJ Vinnie n ua funcționat din cauza meseriilor pe care le au cei doi.

„Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna Lesko.

Anna Lesko și DJ Vinnie au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea artistei, deși în urmă cu ceva timp Lesko declara că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și că nu ar putea găsi un bărbat mai potrivit decât Adrian. Vedeta a fost surprinsă de fotografi în preajma unui artist cunoscut de la noi, Mike Diamond. Cei doi au fost filmați sărutându-se la Nuba București, un club de noapte.

Prima relație cunoscută a solistei a fost cea cu afaceristul Irinel Columbeanu, alături de care a conviețuit timp de opt ani. Cei doi s-au cunoscut în 1996, în urma unui vizite efectuate de Lesko în România acompaniată de un ansamblul de dansuri. Ei s-au despărțit în anul 2004.

Poze super sexy pe Instagram

Cântăreața și-a înnebunit fanii de pe Instagram după ce a pozat super sexy. Aceasta a renunțat la sutien, dar s-a acoperit cu un palton.

„Dorința este alimentată de necunoscut și pentru acest motiv este aproape întotdeauna o furnizoare de neliniște…”, a fost mesajul Annei Lesko la poza postată pe Instagram.

Dar nu este prima dată când Anna își surprinde fanii cu pzoe icnendiare postate pe Instagram. Anna Lesko este una dintre cele mai sexy și mediatizate vedete din țara noastră, iar în ultimele luni a fost în centrul atenției datorită carierei.

Concurentă la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, artista a cucerit și topurile muzicale din mediul online cu piese precum „Ivanko” (feat. Culiță Sterp) și „Binele nostru” (feat. Emy Alupei, Anda Adam, Cream și Minodora), care au adunat împreună peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult decât atât, Anna Lesko știe și cum să-și țină aproape fanii pe care îi are pe rețelele de sociazliare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *