Prima pagină » Cancan » Anna Lesko a dezvăluit cu câți bărbați a făcut amor. Frumoasa blondină a spus adevărul

Anna Lesko a dezvăluit cu câți bărbați a făcut amor. Frumoasa blondină a spus adevărul

22 oct. 2020, 15:16,
în Cancan

Recent, artista Anna Lesko a recunoscut cu câți bărbați a făcut amor dar și care a fost locul cel mai ciudat în care a avut relații intime. Interpreta originară din Republica Moldova este recunoscută pentru declarațiile fără perdea pe care le face. Cu toate acestea, fanii o apreciază pentru stilul ei direct…

Anna Lesko reușește să uimească cu fiecare apariție. Recent, ea a reușit să atragă atenția publicului său prin declarațiile pe care le-a făcut în cadrul show-lui Ferma. Orășeni vs. Săteni. La fel de sinceră ca și până acum, artista a dezvăluit cu câți bărbați a făcut amor.

Anna Lesko a recunoscut cu câți bărbați a făcut amor

După ce concurenții și-au îndeplinit sarcinile, producătorii i-au premiat și i-au lăsat să joace „Adevăr sau provocare”. Una dintre concurentele vizate a fost tocmai Anna Lesko. Astfel, frumoasa blondină a fost nevoită să spună câţi parteneri sexuali a avut până acum. Anna Lesko nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit un răspuns scurt și la obiect:

10. Nu, 11 parteneri sexuali diferiţi am avut până acum!”

Dar asta nu a fost tot. În cadrul jocului, Anna a dezvăluit și care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex.

Am făcut sex în avion. A fost greu, dar s-a realizat”, a spus Anna Lesko, în timp ce colegele sale se amuzau.

Dezvăluiri fără perdea din intimitate

În cadrul unui interviu pe care aceasta l-a acordat cu ceva timp în urmă, artista a povestit cum menține pasiunea în relația cu tatăl fiului său, după ce micuțul a venit pe lume.

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă. Poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus Anna Lesko într-un interviu.

Anna Lesko și-a atacat dur colegele din Ferma

Într-una din edițiile trecute, Anna Lesko a avut o reacție acidă la adresa colegelor sale de emisiune. Sătulă de „figurile” fetelor, cântăreața le-a ironizat și a dorit totodată să arate faptul că acestea nu sunt pregătite să dea piept cu greutățile vieții.

Din spusele sale aflăm faptul că este iritată de atitudinea unor colege care se plâng tot timpul. Astfel, cu prima ocazie ea a ținut să le transmită gândurile sale prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare.

Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko în filmulețul pe care l-a realizat în platourile emisiunii și pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

Dincolo de toate acestea, concurenții de la Ferma dar și telespectatorii au apreciat faptul că Anna Lesko a recunoscut cu câți bărbați a făcut amor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *