Prima pagină » Cancan » Anisia Gafton, transformată total după ce și-a făcut operație estetică. Fanii nu au recunoscut-o

Anisia Gafton, transformată total după ce și-a făcut operație estetică. Fanii nu au recunoscut-o

05 mart. 2024, 12:43, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Anisia Gafton pare transformată total după ce și-a făcut operație estetică la nas, vedeta corectându-și deviația de sept. Însă, profitând de această problemă de sănătate, ea a decis să-și micșoreze nasul. Numai că noua înfățișare a Anisiei Gafton i-a lăsat cu gura căscată pe fani și pe cei care o urmăresc în mediul online.

Anisia Gafton este una dintre cele mai carismatice prezențe din showbiz-ul românesc, fiind apreciată de mulți oameni pentru glumele, dar și naturalețea ei. De curând, vedeta s-a lăsat pe mâna medicului pentru o problemă de sănătate, însă a decis că este momentul și pentru o schimbare la nivel estetic. Rezultatul este unul care i-a uimit pe fanii comediantei.

Anisia Gafton, transformată total după ce și-a făcut operație estetică

Cunoscuta comediantă originară din Iași și-a făcut o schimbare importantă la nivel fizic, iar fanii ei nici nu au mai recunoscut-o. În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, Anisia Gafton a publicat o fotografie cu ea care a uimit pe toată lumea. Vizibil schimbată, artista a mărturisit că a suferit o intervenție la nas.

Inițial, operația trebuie să fie una de deviație de sept, pentru ca Anisia să poată respira normal. Numai că, profitând de această ocazie, blondina în vârstă de 40 de ani s-a gândit că ar fi un moment bun și pentru o schimbare estetică, așa că și-a și micșorat nasul.

„Recent, acum o lună și ceva, am făcut o operație de deviație de sept… complicățică chiar… iar nasul oricum trebuia îndreptat. Si dacă tot am intrat în nas pentru deviație, am făcut ca românul: când schimb gresia, hai ca schimb și faianța… Așa că am umblat și estetic.

Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea acum, nasul și fața o să te dezumfle ușor-ușor în următorul an, și foarte important e că atunci când beau ceva, în sfârșit îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia, cu același farmesc, energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă fac să râdeți! Va pup și vă iubesc”, a scris Anisia Gafton, pe contul de socializare.

Fanii sunt uimiți de schimbarea la față a Anisiei Gafton

Înfățișarea Anisiei Gafton din prezent i-a lăsat cu gura căscată pe oamenii care o urmăresc în mediul online. Ultima fotografie publicată de vedetă a strâns mii de like-uri și sute de comentarii, în care fanii ei și-au spus părerile sincere despre schimbarea pe care aceasta și-a făcut-o la nivelul feței.

Mulți dintre internauți nici nu au recunoscut-o pe Anisia în fotografia respectivă, în vreme ce alții sunt nemulțumiți de alegerea ei și nu s-au sfiit să îi și transmită acest lucru.

„Jur, nu te-am recunoscut! Ești o bombă! Te iubesc./ Eu una nu te recunosc așa!/ Sigur ești tu? Nu mai semeni cu Anisia cea veche! Aveai farmecul tău! Ești frumoasă oricum!! Aspectul fizic nu înseamnă totul, sufletul și talentul tău sunt minunate!/ Jur că nu te-am recunoscut./ E spre bine, dar te schimbă total… parcă nu mai ești tu./ Esti foarte frumoasă, schimbată, nu te-am recunoscut.

Nici eu nu te-am recunoscut. Am văzut postarea, dar am crezut că e altcineva. Dacă ție îți place, asta e tot ce contează. O sa dureze să ne obișnuim, s-a schimbat mult fizionomia feței. O glumă, 2, 3 și știm sigur că ești Anisia”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Anisia Gafton le-a primit de la fani, la imaginea ăublicată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *