Prima pagină » Cancan » Anisia Gafton și controversa cu privire la data nașterii. Ce vârstă are de fapt comedianta

Anisia Gafton și controversa cu privire la data nașterii. Ce vârstă are de fapt comedianta

21 feb. 2024, 14:37,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita ieșeancă Anisia Gafton se află în centrul unei controverse cu privire la data nașterii, diferite publicații greșindu-i vârsta. Actrița și-a dorit încă de la o vârstă fragedă să facă parte din lumea artistică, deși inițial nu pornise pe acest drum. Astfel, Anisia Gafton a început Facultatea de Informatică, la Iași, dar după trei ani de studenție a abandonat-o pentru a face ceea ce-i place.

Anisia Gafton are o carieră de succes și o poveste de viață impresionantă. Deși la început nu a avut parte de susținerea părinților pentru a ajunge o actriță faimoasă, ulterior Anisia Gafton s-a bucurat de toată susținerea familiei și a reușit să își îndeplinească visul. În prezent, vedeta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Anisia Gafton și controversa cu privire la data nașterii

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Anisia Gafton este și câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!”. În prezent are o carieră de succes, blondina făcându-se remarcată în urmă cu mai mulți ani la iUmor. Anisia a avut parte de multe provocări la viața ei și a făcut multe sacrificii pentru a ajunge faimoasă.

În ceea ce privește vârsta actriței, aceasta s-a născut în 1984, la Iași, astfel că anul acesta va împlini 40 de ani. Și dacă în plan personal îi merge foarte bine, și în viața privată urmează să se schimbe ceva. Astfel, blondina urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Florin Serghei. Acesta este, de asemenea, un actor de stand-up foarte cunoscut.

În prezent, Anisia Gafton are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Și asta chiar dacă părinții ei nu au fost de acord cu ceea ce face.

„La un moment dat, tatăl meu a auzit când vorbeam cu termeni sexuali și atunci am zis că intru în pământ, dar tot nu am renunțat la stand-up”, a precizat Anisia Gafton.

Anisia Gafton și iubitul ei sunt în discuții cu privire la nuntă

Viața amoroasă a Anisiei Gafton merge foarte bine, astfel că blondina este pregătită să îmbrace rochia de mireasă cât de curând. Actrița și iubitul ei pun la cale toate detaliile cu privire la nuntă, dar mai ales la locația unde va avea loc evenimentul.

„Cu dragostea stau foarte bine, suntem împreună, suntem bine. De măritat… ce să zic, ai pus bine întrebarea, Doamne ajută. Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m-am măritat, avem niște planuri. Încă nu știm cum o să fie, ce o să fie, dar până la urmă trebuie. 5-6 ani este ceva. Și până la urmă… hai să ne facem un plan dacă tot rezistăm”, a dezvăluit de curând Anisia Gafton.

Oricum, blondina nu este adepta nunților fastuoase, de poveste, ci le preferă pe cele atipice, Astfel, i-ar plăcea să spună „Da” în platoul unei emisiuni TV, ori în junglă, fie într-un loc cu animale, la țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *