Prima pagină » Cultural » Anisia Gafton se bucură de succes la o frumoasă vârstă. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei actrițe

Anisia Gafton se bucură de succes la o frumoasă vârstă. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei actrițe

29 nov. 2022, 09:09,
în Cultural

Anisia Gafton se bucură de succes la o frumoasă vârstă. Actrița are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Ieșeanca reușește să cucerească publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Recent, vedeta a câștigat marele premiul la faimoasa competiție „Sunt celebru, scoate-mă de aici.” Dincolo de lumina reflectoarelor, Anisia Gafton este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, care o susține mereu. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei actrițe.

Anisia Gafton se bucură de succes la o frumoasă vârstă

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Frumoasa ieșeancă s-a remarcat în stand-up și a făcut furori la numeroase show-uri de televiziune. La vârsta de 38 de ani, vedeta se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului autohton. Aceasta a dezvăluit recent că drumul până la celebritate nu a fost ușor și că a luptat mult pentu a-și îndeplini visul, acela de a deveni faimoasă în stand-up și actorie.

Anisia Gafton a mărturisit că la început nu a avut parte de susținerea părinților și a fost criticată de unii profesori. Cu toate acestea, vedeta a continuat să muncească pentru a ajunge celebră.

,,Părinții mei nu m-au susținut deloc în stand-up. Doamne ferește, ei știau doar de Stela și Arșinel. Lor le ziceam că fac momente umoristice, că nu știau ce e ăla stand-up. Prima dată m-au susținut, că au zis cine știe ce mare artist în teatru ajung eu. Mama mea era profesoară, e foarte fixată pe educație. Eu nu mi-am luat niciodată părinții la stand-up, le ziceam că plec în oraș. (…) La un moment dat, tatăl meu a auzit când vorbeam cu termeni sexuali și atunci am zis că intru în pământ, dar tot nu am renunțat la stand-up.”, a declarat aceasta.

Mai mult, Anisia Gafton a povestit recent cum a ajuns să facă stand-up, dar mai ales care au fost cele mai grele provocări din plan profesional.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să particip la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up.”, a mai precizat aceasta.

În prezent, Anisia Gafton se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului. Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimente mondene. Actrița se declară o femeie împlinită pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei.

O altă actriță celebră care se află într-o formă fizică de invidiat și face furori atunci când apare în lumina reflectoarelor este Alina Chivulescu. Aceasta arată spectaculos și își surprinde fanii cu ținutele sale sexy. Pe rețelele de socializare, actrița pozează în ipostaze îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Și frumoasa artistă Diana Matei își ascunde vârsta și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Ce spune actrița despre iubitul ei

Anisia Gafton se iubește de mai bine de 5 ani cu comediantul Florin Serghei. Cei doi formează un cuplu nu doar în viața privată, ci și pe scenă. Aceștia creează numere de stand-up împreună, spre deliciul publicului care îi îndrăgește atât de mult. Anisia Gafton a vorbit despre relația sa de dragoste, oferind câteva detalii inedite despre bărbatul care i-a cucerit inima.

„Eu și Serghei suntem împreună de cinci ani. La început, a fost doar o chestie fizică, acum suntem îndrăgostiți ca doi turturei. E o relație chiar frumoasă, îmi face cafeaua de dimineață. Știm să facem diferența între viața personală și cea profesională. Câteodată ne mai luăm în coarne, pentru că eu am niște idei mai ieșite din comun, iar el nu prea e de acord, e mai reținut. Deși știu că am dreptate, mai las eu de la mine.”, a declarat artista.

Anisia Gafton a dezvăluit și motivele pentru care nu dorește neapărat să ajungă în fața altarului, înă nu ar refuza un inel de logodnă din partea iubitului ei, Florin Serghei.

„Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant. Eu zic că merit şi eu un ineluş frumos şi după acel moment să mă duc la toate prietenele mele şi să mă laud cu ce am primit: „Uite e de diamant, sclipeşte ca dantura mea când zâmbesc!. Mama mea s-ar bucura şi mai tare. Ar da anunţ la „Ziarul de Iaşi: „Fata mea se mărită. Nu vând nimic, doar mă laud.”, a mai precizat actrița.

La vârsta de 38 de ani, Anisia Gafton se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei. Vedeta are un succes impresionant în carieră și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *