Prima pagină » Cultural » Anisia Gafton refuză să pozeze nud. Ce spune vedeta despre aparițiile îndrăznețe și trecutul ei amoros

Anisia Gafton refuză să pozeze nud. Ce spune vedeta despre aparițiile îndrăznețe și trecutul ei amoros

20 feb. 2023, 11:22,
în Cultural

Anisia Gafton refuză să pozeze nud. Celebra actriță a mărturisit că deși este o prezență excentrică și asumată, nu ar accepta să fie protagonista unor pictoriale destinate adulților. Anisia Gafton este apreciată de public pentru momentele sale savuroase de stand-up comedy, dar și pentru energia debordantă. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Serghei. Cei doi sunt împreună de mulți ani, dar blondina nu este pregătită deocamdată să facă marele pas sau să devină mamă. Iată ce spune vedeta despre aparițiile îndrăznețe și trecutul ei amoros.

Anisia Gafton refuză să pozeze nud

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta face furori în stand-up și cucerește publicul cu glumele sale. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde posteză filmulețe umoristice împreună cu iubitul ei, Florin Serghei. La vârsta de 38 de ani, Anisia Gafton se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Deși nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy la tv sau la evenimentele mondene, actrița nu ar acceptat să pozeze nud în revistele destinate adulților. Blondina își surprinde însă fanii din mediul online cu fotografii provocatoare. Aceasta radiază de fericire alături de iubitul ei, Florin, despre care are doar cuvinte de laudă. Recent, Anisia Gafton a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu. Actrița a mărturisit cum a cucerit-o partenerul ei, dar și care a fost motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Florin.

„Eu am casa mea, m-am mutat cu Serghei, suntem bine. Eu îmi doresc să fiu fericită. Nu cred că neapărat un act te face fericit, dar dacă e să fie, eu o iau așa cum e. Dacă e să mă căsătoresc, mă căsătoresc, dacă nu, nu. Nu o văd atât de esențial.

Noi doi ani am fost parteneri de stand-up, nimic mai mult. M-a impresionat la el profesionalismul. Atât de la locul lui, nu a încercat nimic. Asta pe mine m-a vrăjit, am zis mamă cât de serios e băiatul ăsta, cât de la locul lui e. Treaba treabă și atât. Nici măcar o glumă, o dată nu și-a permis. Prima dată când l-am văzut la un show, am simțit ca și cum îmi e un văr, parcă mă cunoșteam cu el demult. Imediat am intrat în vorbă și am vorbit aceeași limbă. După aceea, când ne-am combinat, am simțit că e ceva și că e cumva omul meu.”, a declarat vedeta.

De ce actrița nu este pregătită să devină mamă

Anisia Gafton și Florin Serghei formează un cuplu de mai bine de 5 ani. Cei doi nu au făcut marele pas până acum, însă au planuri mărețe de viitor. Actrița de stand-up a mărturisit recent că deocamdată nu se vede mamă pentru că are un stil de viață agitat și uneori se simte imatură și chiar iresponsabilă.

,,Nu vreau să înfiez niciun copil, să-l fac e ușor de făcut, cel mai ușor lucru. Numai că de crescut e cam greu. Pentru că eu sunt și foarte uitucă, eu nu-mi imaginez să fiu mamă acum. Momentan, la cât de uitucă sunt și iresponsabilă, dacă mă vezi cu un sân pe afară și zăpăcită, înseamnă că l-am înțărcat și l-am lăsat acolo. Sau l-am lăsat la grădiniță, e clar. Deci nu mă văd acum, nu mă simt eu, adică îmi plac copiii, sunt super să mă joc cu ei, dar atât. Nu să-i cresc, că nu am minte de crescut copii.”, a precizat aceasta.

Anisia Gafton se bucură din plin de celebritate și cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de iubitul ei.

Comentarii
  • am vazut ieri niste umflate d astea la restaurnat si m am speriat cum sunt in realitate; imi venea sa fug; nu stiu aia de stau cu ele cred ca nu vad bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`