Prima pagină » Cancan » Anisia Gafton, detalii despre nunta cu Florin Serghei! Cum își dorește să arate rochia de mireasă

Anisia Gafton, detalii despre nunta cu Florin Serghei! Cum își dorește să arate rochia de mireasă

02 iul. 2024, 14:41,
BZI.ro, în Cancan

Anisia Gafton, câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a dat detalii despre nunta cu Florin Serghei. Blondina a fost cerută în căsătorie de iubitul său în timp ce se aflau în vacanță, în Grecia. Acum, Anisia își face planuri serioase de nuntă și se gândește la rochia visurilor sale!

Anisia Gafton și Florin Serghei formează un cuplu de mai bine de șase ani, iar de curând au făcut pasul cel mare. Partenerul vedetei și-a luat inima în dinți și a planificat cererea în căsătorie cu are atenție, până la ultimul detaliu, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant.

Totul s-a întâmplat când cei doi se aflau în vacanță în Grecia.

„Nu mă așteptam. Deci e adevărat că era timpul, adică știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo, în vacanță, la greci. Uite că a fost așa: el a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura, era ceva cu el. Și până la urmă s-a pus în genunchi, eu am zis că îi e rău, că l-o apucat șalele, că l-o apuca criza de bilă ceva. Și nu, s-a așezat și m-a cerut.

Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: «Nu mai căuta la umerașe»! Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: «băi, e un umeraș! Eu iau tot timpul umerașe. Dar nu mai lua umerașe de la mine!» Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic”, a declarat Anisia Gafton într-un interviu.

Anisia Gafton, detalii despre nunta cu Florin Serghei

Vedeta a rămas surprinsă și nu se aștepta să fie cerută de soție când a fost în vacanță, la greci. Mai mult, atunci când Florin s-a pus în genunchi, Anisia Gafton a crezut că i s-a făcut rău, că are o criză de bilă ceva. Însă a urmat un moment foarte emoționant pentru ea.

În urmă cu câteva zile, Anisia Gafton a vorbit, de asemenea, și despre data nunții. Vedeta spune că, cel mai probabil, marele eveniment va avea loc anul viitor, pentru a a avea suficient timp de pregătiri.

„Cred că la anul, anul acesta nu avem cum, nu prindem. Nici la Starea Civilă nu știu dacă ajungem anul acesta. Știu doar că m-a cerut. Cred că în aceeași zi se face, nu?”, a spus blondina.

De asemenea, vedeta a dat câteva indicii și cu privire la rochia de mireasă.

Una care să mă încapă și să fie albă. O rochie normală, nu mă văd într-o rachetă îmbrăcată sau habar nu am! Nu, o rochie albă!”, a spus Anisia Gafton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *