Prima pagină » Cancan » Anisia Gafton, cerută în căsătorie după şase ani de relaţie. Momentul a fost foarte emoţionant

Anisia Gafton, cerută în căsătorie după şase ani de relaţie. Momentul a fost foarte emoţionant

29 mai 2024, 13:25,
BZI.ro, în Cancan

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după şase ani de relaţie, blondina postând mai multe imagini pe contul de socializare. Ce-i drept, comedianta spunea de ceva timp despre dorința de a îmbrăca rochia de mireasă. Anisia Gafton şi Florin Serghei sunt protagoniştii unei frumoase poveşti de dragoste, iar în curând vor trece la următorul nivel.

Anisia Gafton, cerută în căsătorie după şase ani de relaţie

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei! După o relaţie de şase ani, cei doi au trecut la următorul nivel. Anunţul a fost făcut de actriţă, pe contul ei de socializare, unde şi-a etalat inelul de logodnă primit de la partenerul ei de viaţă, dar şi unde a arătat cum s-a desfăşurat momentul cererii, potrivit Unica.

Anisia Gafton şi Florin Serghei sunt protagoniştii unei poveşti de dragoste care a început în urmă cu şase ani. Nu de puţine ori, actriţa a vorbit despre dorinţa ei de a îmbrăca rochia de mireasă şi de a trece la următorul nivel alături de partenerul său de viaţă. Visul i s-a îndeplinit, iar în urmă cu puțin timp, comedianta de la „Săriţi de pe fix” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Pe contul ei de socializare, Anisia a publicat o serie de imagini, alături de iubitul ei, Florin Serghei, în care le-a arătat urmăritorilor săi inelul de logodnă, dar şi filmuleţul cu cererea în căsătorie – un moment extrem de emoţionant şi memorabil pentru cei doi.

Cum va arăta nunta

Anisia Gafton a dezvăluit că nu şi-ar dori ca nunta ei să fie un eveniment fastuos, ci din contră, şi-ar dori ca acesta să se desfăşoare într-un mediu simplu, dar atipic în acelaşi timp, alături de persoanele cele mai apropiate ei.

Mai mult decât atât, comedianta a mărturisit că niciodată nu a făcut lucruri doar ca să fie în rând cu lumea, menţionând şi de presiunea care există atunci când formezi un cuplu de ani de zile, fără să te căsătoreşti.

„Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea, să nu fie cu pretenții. Adică să fie distracție. Nu neapărat să apar eu într-o rochie, depinde. Să fie spontan. Cu siguranță, căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem. Eu cred că contează mai mult să te iubești decât un act.

Se zice că trebuie să fii în rând cu lumea, dar eu niciodată nu am fost în rând cu lumea și mi-a fost bine. V-am zis, deocamdată, nu mă văd cu o nuntă mare, dacă ar fi. Poate ceva spontan, să nu existe presiune”, a mai spus Anisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *