Prima pagină » Radio » Actualitate » Anisia Gafton, adevărul despre premiul emisiunii de la Pro TV. „Nu există suma respectivă”

Anisia Gafton, adevărul despre premiul emisiunii de la Pro TV. „Nu există suma respectivă”

09 ian. 2023, 11:10,
în Radio

Anisia Gafton, câștigătoarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a spus adevărul despre premiul emisiunii de la Pro TV. Astfel, presa a vehiculat că „Regina junglei” ar fi încasat nici mai mult, nici mai puțin de 128000 de euro. Ei bine, potrivit ieșencei Anisia Gafton, este o mare minciună deoarece acel premiu nici nu a existat.

Anisia Gafton, câștigătoarea sezonului doi a concursului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a rupt tăcerea la câteva luni de la încheierea show-ului. Blondina originară din Iași este foarte nemulțumită după ce în mass-media s-a vehiculat că ar fi pus mâna pe o sumă enormă de bani. Astfel, mai multe publicații au avansat ideea că adjudecarea titlului de „Regina junglei” i-ar fi adus și un premiu de 100000 de euro. În plus, aceasta ar mai fi primit și câte 2000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Un lucru total neadevărat, potrivit Anisiei, deoarece nu a existat deloc un premiu financiar pentru câștigarea competiției.

Anisia Gafton, adevărul despre premiul emisiunii de la Pro TV

Anisia Gafton, cea care a câștigat luna trecută titlul de „Regina junglei”, a mărturisit că premiul uriaș nu i-a intrat niciodată în conturi pentru că nu există. Chiar dacă a fost un show extrem de greu, Anisia Gafton a făcut față cu brio tuturor provocărilor. Ea s-a luptat în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici” cu Giani Kiriță și Sali Levent, ieșind învingătoare.

În momentul în care a fost desemnată „Regina junglei”, actrița a izbucnit în plâns, a mulțumit colegilor, celor doi prezentatori, Cabral și Adela Popescu, dar nu în ultimul rând telespectatorilor. Deși s-a vehiculat că Anisia a plecat acasă cu trofeul, dar și marele premiu 128.000 de euro, blondina a mărturisit că nu a primit niciodată acei bani pentru că premiul nu există, iar acest lucru s-a anunțat și în emisiune.

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă”, a declarat Anisia Gafton, pentru Click!

Anisia Gafton, carte de vizită

În vârstă de 34 de ani, ieșeanca Anisia Gafton a devenit cunoscută în 2016, după apariția de la „Românii au talent”, unde a obținut premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Mai apoi, actrița și comedianta a apărut în mai multe emisiuni de la Pro TV și Antena 1 de-a lungul timpului.

După participarea la „Românii au talent”, vedeta a prezentat, pentru puțin timp, emisiunea „Vorbește lumea”. La începutul anului 2017, actrița a semnat cu Antena 1, atunci când s-a alăturat emisiunii lui Dan Capatos, „Un show păcătos”, unde a fost co-prezentator până în 2018.

Aceasta nu a fost singura colaborare a Anisiei Gafton cu Antena 1. Actrița a participat la Te cunosc de undeva în 2017, dar și în 2022, la sezonul 17, unde a făcut echipă cu Ionuț Rusu. A mai avut și câteva apariții la iUmor, la Antena 1.

În 2020, a participat și la emisiunea „Ferma”, de pe Pro TV. Actrița are o comunitate uriașă de fani în mediul online. Pe Instagram, este urmărită de peste 100.000 de persoane, iar pe TikTok are peste 400.000 de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *