Prima pagină » Actualitate » Anisia Gafton a recunoscut că fură din hoteluri! Blondina a spus tot adevărul

Anisia Gafton a recunoscut că fură din hoteluri! Blondina a spus tot adevărul

18 sept. 2024, 08:59,
în Actualitate

Anisia Gafton a recunoscut că fură din hoteluri. Comedianta a spus totul fără vreo urmă de rușine. Mai mult, blondina a precizat că îi place să „fure” din camere de hotel. Anisia Gafton recunoaște că respectă și ea tradiția românilor de a pleca acasă din camerele de hotel, cu diferite suveniruri.

Anisia Gafton a recunoscut că fură din hoteluri

Comedianta Anisia Gafton a declarat că respectă obiceiurile românești și, ocazional, mai fură din hotelurile unde se cazează în vacanțe. Deși mulți români pleacă chiar si cu papucii din cameră, comedianta nu are o atracție specială pentru aceștia pentru că are un picior mic și nu se folosește de ei acasă.

„Papucii nu-i iau, pentru că am piciorul mititel și mi-s destul de mari, zici că am schiuri în picioare. Zici că am placă de surf când îmi pun papucii ăia de hotel. Ce am mai luat? Am luat bani dintr-un seif! Glumesc, glumesc! Erau ai mei. 20 de lei am pus acolo, am vrut să testez, dacă vine cineva și mi-i ia?! Vezi cum sunt eu precaută? Cam atât am luat, în general, pe unde am fost, nici n-am avut ce să iau”, a spus blondina amuzându-se de situație.

Ce obiecte fură Anisia Gafton din camerele de hotel

Vedeta a menționat că a plecat în nerepetate rânduri din hotel cu creme de corp și o periuțe de dinți. În plus, Anisia a povestit că a testat personalul unui hotel și a lăsat intenționat o mică sumă de bani în cameră, pe care a recuperat-o la plecare.

Anisia a avut parte de o vară foarte încărcată. Aceasta s-a plimbat prin mai multe destinații, însă a fost nevoită să se întoarcă mai repede, deoarece are mai multe proiecte în desfășurare. Destinația preferată este Grecia, unde de altfel a fost cerută în căsătorie.

„Aș vrea să plec din nou în Grecia, acolo am fost și cerută. Mi se pare că încă nu am vizitat îndeajuns. Sunt niște ținuturi acolo că mă țin să nu cad. Fițe, figuri, la Airbnb o să stau”, a menționat Anisia Gafton.

De fiecare dată când merge în vacanță, Anisia își pregătește un bagaj cu de toate. Comedianta recunoaște faptul că își bagă în geamantane, jumătate de șifonier, cu toate că, știm cu toții că niciodată nu folosim toate lucrurile pe care le cărăm cu noi.

„Iau multe lucruri! Dacă ești femeie, trebuie să ai bagaj mare. Dacă nu iei prea multe, e ceva, nu prea te recunoști tu ca femeie. N-ai cum. Îmi iau tot șifonierul. Hainele, cremele, dar îmi iau trei lucruri poate am nevoie, poate n-am nevoie. Iau tot șifonierul”, a mai spus Anisia.

După ce s-a operat la nas, având și o problemă medicală, Anisia Gafton s-a transformat total. În urma intervenției de micșorare a nasului, comedianta s-a confruntat și cu un val de critici din partea fanilor care au fost de părere că este mult prea schimbată în urma operației. Anisia și-a văzut însă de treabă după ce le-a transmis că nu poate să mulțumească pe toată lumea.

„Asta sunt eu, fără filtru. N-ai cum să mulțumești pe toată lumea, așa că mergem mai departe“, a mai zis Anisia Gafton, care a recunoscut că fură din hoteluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`