Prima pagină » International » Angelina Jolie, fotografiată semnând un afiș cu chipul fostului ei soț. Ce a spus despre divorțul de Brad Pitt

Angelina Jolie, fotografiată semnând un afiș cu chipul fostului ei soț. Ce a spus despre divorțul de Brad Pitt

01 oct. 2024, 17:40,
Simona Ciobanu în International

Căsătoria dintre Angelina Jolie și Brad Pitt s-a încheiat, însă fanii continuă să adore filmul „Mr. și Mrs. Smith”. Recent, actrița, în vârstă de 49 de ani, a fost surprinsă semnând un afiș al filmului de acțiune din 2005, în care a jucat alături de fostul ei soț, în timp ce participa la Festivalul de Film de la New York.

Jolie părea calmă în timp ce își scria semnătura lângă propria imagine de pe afiș, evitând să privească fotografia lui Pitt înainte de a-și continua seara.

Angelina Jolie, fotografiată semnând un afiș cu chipul lui Brad Pitt

La eveniment, mama celor șase copii a ales o ținută elegantă: un palton negru, pantofi cu toc nude și ochelari de soare aviator negri. Ea și-a completat look-ul cu o manichiură roșie îndrăzneață și buze într-o nuanță nude, purtându-și părul auriu drept și elegant.

Angelina Jolie și Brad Pitt, acum în vârstă de 60 de ani, au interpretat un cuplu căsătorit, care erau și asasini, în filmul „Mr. și Mrs. Smith”. Această peliculă a fost lansată în același an în care Pitt și-a finalizat divorțul de Jennifer Aniston. Cei doi au pus capăt relației lor în 2016, fiind declarați oficial singuri în 2019.

De atunci, au fost implicați în diverse dispute legale. Săptămâna trecută, Jolie a solicitat închiderea unui proces împotriva FBI legat de un incident din 2016, în care îl acuza pe Pitt de abuz într-un avion privat. Deși Pitt nu a fost acuzat la acea vreme, Jolie a cerut divorțul la scurt timp după acel incident.

Fostul cuplu are șase copii împreună. Cei mai mari sunt Maddox, 23 de ani, și Pax, 20 de ani, urmați de Zahara, 19 ani, care au fost adoptați. Shiloh, în vârstă de 18 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 16 ani, sunt copiii biologici ai cuplului.

La începutul acestei luni, într-un interviu pentru Hollywood Reporter, Jolie a evitat să discute despre divorțul de Pitt, răspunzând ferm cu „Nu” la întrebarea despre stadiul separării lor. Cu toate acestea, actrița a dezvăluit că intenționează să părăsească Los Angeles când copiii ei cei mai mici vor deveni adulți, explicând că dorește pentru ei mai multă intimitate și liniște.

În ultima perioadă, Jolie și-a promovat filmul „Maria”, în care o interpretează pe celebra cântăreață de operă Maria Callas. La Festivalul de Film de la Veneția, prestația sa a fost primită cu ovații de opt minute.

Pe de altă parte, Brad Pitt are o relație cu designerul de bijuterii Ines de Ramon, începând din noiembrie 2022, iar recent și-au făcut apariția împreună la premiera unui film în Los Angeles, pe 18 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`