Prima pagină » Cancan » Angela Similea, regina eleganței în vacanța din Italia. Cum s-a pozat marea artistă, la vârsta de 78 de ani

Angela Similea, regina eleganței în vacanța din Italia. Cum s-a pozat marea artistă, la vârsta de 78 de ani

09 iul. 2024, 12:04,
în Cancan

Angela Similea poate fi considerată regina eleganței, după cum s-a afișat în vacanța din Italia, acum, la vârsta de 78 de ani. Artista, care are peste 5 decenii de carieră la superlativ, a împărtășit cu fanii ei o imagine superbă. Angela Similea a fost recompensată cu nenumărate aprecieri și comentarii, fie de către alți artiști, fie din partea admiratorilor.

Angela Similea, născută pe 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, județul Ilfov, s-a retras de câțiva ani de pe scena care i-a adus gloria și împlinirea. O serie de evenimente nefericite, în familie, au făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, artista a rămas aproape de colegii ei de breaslă, de public și de fanii care o urmăresc pe Internet, potrivit LPF.

Angela Similea, regina eleganței în vacanța din Italia

Tot pe Internet publică solista și frânturi din viața ei, iar recent a împărtășit o fotografie splendidă din vacanța petrecută în Italia.

„Într-un alt loc minunat din Europa, aproape de Siena-Italia! Vă îmbrățișez cu drag! Angela Similea”, a scris solista, care apare în poză elegantă ca o adevărată divă.

O rochie diafană, în culoarea piersicii, tocă, bucle, ochelari de soare și bijuterii rafinate completează apariția minunată a artistei noastre. Au curs aprecierile, iar Paula Seling i-a lăsat un comentariu plin de complimente.

„Cât sunteți de frumoasă! O doamnă adevărată, o zână a muzicii românești. Va iubim și vă prețuim infinit”, a scris Paula.

Angela Similea a împlinit 78 de ani 9 iulie, iar aniversarea o găsește cu tolba plină de amintiri, suferințe, dar și realizări uriașe. Este o bunică fericită, căci are doi nepoți de la unicul ei fiu, Sorin Hilgen, pe Grace și pe Jan Christian, stabiliți în SUA. Ei sunt alinarea solistei, căci în rest frumoasa Angela Similea a suferit în câțiva ani cât alții în două vieți. Șirul de drame a culminat cu decesul soțului ei, Victor Surdu, pe 7 aprilie 2011.

Angela Similea, 4 căsnicii și o relație specială cu Florin Piersic

Angela Similea are 4 căsnicii la activ, însă relația ei specială cu Florin Piersic intrigă și în ziua de azi. Angela Similea a fost căsătorită cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Angela Similea a vorbit voalat despre relația ei cu Florin Piersic, în cartea biografică „Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că «dacă eşti fluture», te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o «lampă». Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a povestit Angela Similea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *