Prima pagină » Cancan » Angela Similea, lovită din plin de dificultăți financiare. Cum face față artista provocărilor

Angela Similea, lovită din plin de dificultăți financiare. Cum face față artista provocărilor

12 aug. 2024, 10:50,
în Cancan

Angela Similea, ajunsă la vârsta de 78 de ani, este lovită din plin de dificultăți financiare, fiind nevoită să-și vândă locuința. Artista a suferit mai multe pierderi, nu doar materiale, în urmă cu 15 ani murind ultimul ei soț. Nu în ultimul rând, Angela Similea a fost afectată enorm și de decesul mamei sale, iar pe lângă aceasta a fost implicată într-un conflict public cu unul dintre foștii soți.

Angela Similea, în vârstă de 78 de ani, a văzut lumina zilei pe 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, județul Ilfov. Celebra artistă s-a retras de câțiva ani de pe scena care i-a adus gloria și împlinirea. O serie de evenimente nefericite, în familie, au făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor.

Angela Similea, lovită din plin de dificultăți financiare

Angela Similea, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, se confruntă în prezent cu provocări financiare semnificative. Astfel, artista a fost nevoită să își vândă vila din comuna Belciugatele pentru a acoperi datoriile acumulate. În urma acestei situații, artista a fost nevoită să se mute temporar într-o locuință oferită de prieteni aflați în străinătate, situată pe Calea Plevnei.

Decizia de a vinde vila a fost motivată de necesitatea de a achita un credit de 700.000 de euro, contractat în 2007. De la începutul anului 2009, viața Angelei Similea a fost marcată de pierderi grele, precum decesul soțului său, Victor Surdu, și al mamei sale, Gherghina. Pe lângă acestea, artista a pierdut și nașul de cununie dar și pe unul dintre frați.

Pierderile personale au fost accentuate de problemele financiare, care au dus la vânzarea locuinței din Belciugatele, o locuință impozantă care avea nu mai puțin de 16 camere. Mai apoi, după vânzarea vilei, artista a fost nevoită să vândă și apartamentul din București.

În conflict cu unul dintre foții soți

În plus, artista a fost implicată într-un conflict public cu fostul său soț, Sorin Movileanu, care a adus acuzații grave la adresa ei. Movileanu, cu care Angela Similea a fost căsătorită între 1971 și 1982, a susținut că artista a fost influențată negativ de către mama sa, într-un context de divergențe personale.

După divorțul de Movileanu, Angela Similea s-a căsătorit cu Jan Hilgen, un afacerist olandez care a înfiat copilul ei, Sorin. Cu toate acestea, Angela Similea rămâne un simbol al muzicii românești și continuă să ofere bucurie și speranță fanilor săi.

Cu un spirit optimist, artista își dorește să depășească aceste dificultăți și să își recapete stabilitatea financiară. Prin muzica sa, Angela Similea speră să aducă lumină și alinare în inimile celor care o admiră, dovedindu-și reziliența și puterea interioară în fața provocărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *