Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Angela Similea, despre Victor Surdu. Ce a făcut soțul acesteia înainte să moară

Angela Similea, despre Victor Surdu. Ce a făcut soțul acesteia înainte să moară

05 ian. 2022, 12:06,
BZI.ro, în Cultural

Angela Similea a vorbit despre Victor Surdu, fostul ei soț. Artista a trăit o viață extrem de zbuciumată cu multe povești de dragoste controversate. Cântăreața s-a iubit cu actorul Florin Piersic, însă a fost râvnită de mulți bărbați celebri de-a lungul carierei sale.

Artista a trăit o frumoasă perioadă din viața ei alături de Victor Surdu.

Cum s-a cunoscut Angela Similea cu Victor Surdu

Cei doi s-au cunoscut în anul 1968, politicianul era prezent la un festival de muzica ușoară, s-au căsătorit însă 31 de ani mai tărziu. Artista a rămas văduvă după o căsnicie de 12 ani, Victor Surdu s-a stins din viață în anul 2011, la vârsta de 63 de ani.

Desi au trăit o poveste de dragoste ca în filme, căsnicia lor a fost una relativ scurtă. Pe 7 mai 2011, fostul ministru al Agriculturii a decedat, după ce s-a luptat un an de zile cu o boală cumplită, cancer pancreatic.

Au format unul dintre cele mai admirate cupluri din România, relația dintre aceștia fiind un model demn de urmat, dovedind că există dragoste pură și la a doua tinerețe. Toţi cei care i-au cunoscut au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

“Victor Surdu împreună cu Angela Similea, erau o pereche foarte frumoasă, puţine căsnicii am văzut să se înţeleagă precum ei.”, declara Petre Dinei, politicianul fiind prieten bun cu cei doi.

Cântăreața a suferit enorm după moartea lui Victor Surdu

După moartea partenerului ei de viață, Angela Similea a trecut prin momente extrem de grele. Nici după 9 ani de la tragicul eveniment, artista nu poate uita momentele petrecute împreună. De curând, cântăreață  a pierdut și procesul pentru averea fostului soț, proces câștigat de fratele politicianului, Gabriel Surdu.

Dincolo de iubirea nemărginită pe care cei doi soți și-o purtau, Angela Similea și Victor Surdu împărțeau și aceleași pasiuni. Fostul soț al cântăreței era și el foarte pasionat de muzica.  Politicianul avea un talent incontestabil, după cum a mărturisit chiar și cântăreața Corina Chiriac.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a dezvăluit Angela Similea.

Angela Similea a mai trecut prin trei căsătorii

Angela Similea a avut o viață amoroasă plină pana sa se casatoreasca cu Victor Surdu. Aceasta a fost căsătorită de trei ori pana la mariajul cu fostul politician, primul soț fiind Andi Constantin, de meserie electrician. După mariajul cu el, a urmat cel alături de chitaristul Sorin Movileanu. Alături de acesta, vedeta a avut un fiu, pe care l-a numit tot Sorin. Ulterior, puștiul celor doi soți a fost înfiat de următorul partener al artistei, Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *