Prima pagină » Radio » Actualitate » Angela Similea, acuzată de fostul soț de infidelitate. „Ea și-a înșelat toți bărbații”

Angela Similea, acuzată de fostul soț de infidelitate. „Ea și-a înșelat toți bărbații”

14 iun. 2023, 14:38,
în Radio

Angela Similea a fost acuzată de fostul soț de infidelitate și susține că artista a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina. Respectivele afirmații au fost făcute de Sorin Movileanu, care a avut o relație cu artista începând din 1971. Din acest mariaj, al doilea al artistei, Angela Similea a avut singurul ei copil, pe nume Sorin. După divorțul de Sorin Movileanu, artista s-a căsătorit cu afaceristul olandez Jan Hilgen, care i-a înfiat și copilul.

Angela Similea a avut patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Sorin Movileanu, unul dintre cei mai buni instrumentişti ai muzicii româneşti, a fost al doilea soţ al Angelei Similea. Totuși, amintirile despre marea artistă nu sunt tocmai cele mai bune. În urmă cu mai mulți ani, chitaristul a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate!

Angela Similea, acuzată de fostul soț de infidelitate

Angela Similea a fost desfiinţată de un fost soţ pe care-l credea mort. Sorin Movileanu a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta sa soție. Bărbatul a povestit cum s-au cunoscut. Amândoi fiind muzicieni, s-au întâlnit la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat la povești și au jucat cărți, iar între ei a început să se înfiripeze o poveste de dragoste.

„După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, povestea Sorin Movileanu.

Angela Similea și Sorin Movileanu au avut împreună un fiu, iar după divorț tatăl lui nu a mai știut de el. Mai mult decât atât, fostul soț al Angelei Similea a spus că aceasta nu a fost fidelă niciunui partener al său. Sorin Movileanu a acuzat-o pe cântăreață că este o femeia rea, iar mama acesteia a fost chiar și mai rea.

„Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații. Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau căsătoriți. S-a culcat și cu Piersic, și cu nașul nostru, Titus Munteanu, și cu Marcel Dragomir”, a mai susținut Sorin Movileanu.

Angela Similea trăiește în America

De mai mulţi ani, Angela Similea duce o viaţă discretă, departe de lumina reflectoarelor. Trăieşte deja de mai mulţi ani în America, la fiul ei Sorin Hilgen, făcând anual drumuri către România pentru a-şi vizita rudele ori pentru a onora diverse invitaţii în cadrul evenimentelor artistice.

Însă, ajunsă la 76 de ani, Angela Similea nu are de gând să se retragă de pe scena muzicală, aşa cum se zvonea în presă. Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Drăgan și Marina Voica s-au revăzut recent la un eveniment monden. Cele mai iubite artiste s-au reîntâlnit la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, la 5 martie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *