Prima pagină » Actualitate » Angela Similea a surprins audiența la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru! Cum arată solista la 78 de ani

Angela Similea a surprins audiența la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru! Cum arată solista la 78 de ani

11 oct. 2024, 08:34,
în Actualitate

Angela Similea a surprins audiența la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Artista a participat la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea lui.

Angela Similea a surprins audiența la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru!

Marea artistă Angela Similea, în vârstă de 78 de ani, a participat la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea lui. Evenimentul a fost organizat din partea Fundației „Mirabela Dauer“, iar mai multe nume mari din lumea artistică au fost prezente.

La eveniment au fost prezente mai multe nume din lumea muzicii precum Irina Loghin, Fuego, Matilda Pascal-Cojocărița, Gheorghe Gheorghiu, dar și soția și fiica lui Dan Spătaru, Dana și Sidoania Spătaru.

Piesele lui Dan Spătaru au fost cântate, în cadrul evenimentului, de George Rotaru, Alin Pascal, Anastasia, Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, Alesis și Florin Grigore.

Îmbrăcată într-o cămașă neagră cu buline, pantaloni negri și o pereche de sandale albe, Angela Similea în primul rând în sală, chiar în fața scenei.

Marea cântăreață a demonstrat că stilul nu cunoaște vârstă, continuând să își mențină statutul de reper al eleganței și bunului gust, fiind un exemplu de grație și demnitate, rămânând aproape de sufletele celor care au crescut cu muzica ei.

De fiecare dată când apare pe scenă, artista arată foarte bine, fiind perfect coafată și machiată, în rochii care îi vin mănușă, făcute special pentru ea, fiind răvășitoare, chiar dacă nu stă bine din punct de vedere financiar.

Mirabela Dauer, emoționată de numprul mare de vedete venite la eveniment

Mirabela Dauer a fost impresionată de prezența artiștilor la eveniment și le-a mulțumit acestora, mărturisind că i-a fost teamă că nu o să vină nimeni. Mai mult, aceasta le-a mulțumit în mod special Angelei Similea, avocatei Katia Cicală, dar și Robertei pentru ajutorul oferit.

„Mulțumesc foarte mult. Mulțumesc, Katia. Mulțumesc, domnule general, mulțumesc celor care m-au ajutat. (plânge-n.r.). Această asociație, această idee frumoasă, povestea aceasta frumoasă, basmul acesta frumos în care sunt și eu inclusă, este visul meu demult. Și mi-am dorit foarte tare să încep cu Dan, care a fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea. Altul nu s-a născut și nu se va mai naște ca Dan. Artistul Dan Spătaru… îl cunoașteți, îl știți. El există. Ați auzit prin muzica lui“, a spus Mirabela Dauer.

La finalul evenimentului, Mirabela a urcat pe scenă și a ținut un discurs emoționant, începând să plângă.

„Mulțumesc foarte mult, domnul general. Fără dumneavoastră acest vis nu s-ar fi împlinit. Vă mulțumesc foarte mult. Mulțumesc, Katia, că exiști în viața mea și că ești prietena mea. Mulțumesc, Roberta. Și vă mulțumesc tututor. Mulțumesc, Angela, că ai venit. Mulțumesc, Paul. Mulțumesc, tuturor celor care au venit în sală. Vă mulțumesc. Vă mulțumesc că l-ați iubit la fel de mult ca mine pe acest om, pe acest monstru sacru, Dan. Mulțumesc, Sida, că exiști“, a menționat marea artistă.

Așadar, Angela Similea a surprins audiența la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Artista a fost îmbrăcată într-o cămașă neagră cu buline, pantaloni negri și o pereche de sandale albe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`