Prima pagină » Cancan » Angela Rusu, CV de vedetă: biografie, copii, soț și vârstă. Interpreta de muzică populară a devenit bunică

Angela Rusu, CV de vedetă: biografie, copii, soț și vârstă. Interpreta de muzică populară a devenit bunică

10 mai 2021, 13:27,
în Cancan

Angela Rusu a devenit bunică, astfel că poate să-și completeze la biografie, pe lângă copii și soț, și nepoțica născută de fiica cea mare. Artista în vârstă de 46 de ani este și ea însărcinată și urmează să nască fix de Ziua Copilului. Mai mult, actuala soție a tatălui său are doar… 32 de ani.

Bucurie mare în familia îndrăgitei interprete de muzică populară! Artista clujeancă, care urmează să nască pe 1 iunie, a devenit bunică după ce fiica ei cea mare a născut o fetiță. Larisa, în vârstă de 25 de ani, de profesie psiholog și care locuiește la Sibiu, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Alice.

„Cel mai frumos și intens sentiment, să fii bunică! Te iubim mult de tot, Alice!”, a scris proaspăta bunicuță pe contul de Instagram, unde a postat o fotografie în premieră, cu micuța Alice.

Angela Rusu biografie

Angela Rusu s-a născut în localitatea Gherla din judeţul Cluj şi are deocamdată două fete (Larisa, 25 de ani, şi Rebeca, 18 ani). Este absolventă a Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla şi a Şcolii Populare de Artă din Cluj-Napoca. De asemenea a urmat și cursurile Facultăţii de Drept. Debutul oficial al interpretei în lumea muzicii a avut loc pe 7 martie 2000. Ea a fost angajată a Ansamblului „Dor Transilvan” din Bistriţa (2001-2003). Angela Rusu a lansat până acum mai multe albume. Deşi a debutat târziu, a făcut-o cu impact la marele public şi cu un succes extraordinar.

Angela Rusu copii

După cum aminteam mai sus, în momentul de față, interpreta de muzică populară Angela Rusu este mama a două fete, Larisa și Rebeca. De asemenea, acum este în cel de-al treilea trimestru de sarcină și așteaptă tot o fată, care se va naște pe 1 iunie. Acum, artista populară va naște prin cezariană. Mai mult, de curând ea a povestit că între zilele de naștere ale fiicelor sale va fi o diferență de doar două-trei săptămâni.

În privința celorlalți copii ai ei, cea mare, Larisa, este de profesie psiholog și locuiește în Sibiu împreună cu soțul ei și fetița recent născută. Cât despre Rebeca, aceasta a devenit majoră anul trecut, ocazie cu care a primit cadou o mașină sport. Mai mult, Rebeca este pasionată de beauty, ea fiind make-up artist, așadar niciuna nu a călcat pe urmele mamei.

Angela Rusu soț

În momentul de față, Angela Rusu este căsătorită cu Marius Moldovan de aproape 11 ani, chiar dacă cei doi s-au cunoscut în 2001. Astfel, ei nu au început o relație atunci, el a plecat din țară iar Angela s-a recăsătorit. Totuși, ei s-au reîntâlnit în 2010, și Angela Rusu povestește că ea a fost cea care a făcut primul pas. Cu toate acestea, a fost refuzată inițial, însă după ce au ieșit de mai multe ori, bărbatul și-a dat seama că ea este jumătatea lui.

„Am făcut primul pas și m-a refuzat. Am avut trei încercări și mi-a dat pas, asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere. M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect”, a spus Angela Rusu, care în cele din urmă l-a convins că este aleasa.

Angela Rusu vârstă

Cât despre data nașterii artistei, aceasta este 8 iulie 1974, ea fiind în zodia Rac. Așadar, Angela Rusu, în vârstă de 46 de ani, urmează să nască cel de-al treilea copil în mai puțin de o lună dar este deja bunică. Angela Rusu și soțul ei au ales deja numele fetiței pe care o au împreună – Măriuca. Ca o curiozitate, tatăl artistei s-a recăsătorit în urmă cu câțiva ani și are un copil în vârstă de 3 ani. Actuala soție a acestuia este mai mică decât el cu 40 ani, astfel că „mama vitregă” a Angelei Rusu este cu 15 ani mai tânără.

Dincolo de toate acestea, Angela Rusu are o biografie interesantă, la vârsta ei având cam tot ce-și poate dori o femeie: un soț iubitor, copii frumoși și o carieră impresionantă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024