Prima pagină » Cancan » Angela Rusu are trei fiice superbe. Artista de muzică populară este foarte mândră de fetele ei

Angela Rusu are trei fiice superbe. Artista de muzică populară este foarte mândră de fetele ei

07 dec. 2021, 13:31,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita artistă Angela Rusu este mama a trei fiice superbe, dar totodată ea a devenit și bunică în luna mai, după ce fata cea mare, Larisa, a născut o fetiță. Și ca tabloul fericit să fie complet, la numai două săptămâni după ce a devenit bunică, Angela Rusu a născut-o pe cea de-a treia fiică.

Anul 2021 a fost unul deosebit de fericit pentru Angela Rusu, care spre sfârșitul lunii mai a devenit mamă pentru a treia oară. Iar cu două săptămâni înainte, artista de muzică populară ajungea să-și cunoască prima nepoțică, adusă pe lume de fiica cea mare. Astfel, la doar 47 de ani, Angela Rusu se poate mândri că este mămică de bebeluș, dar și bunică.

Angela Rusu are trei fiice superbe

În prezent, interpreta Angela Rusu este mama a trei fete, Larisa, Rebeca și mezina Maria Anais. Pe cea de-a treia fiică ea a născut-o prin cezariană aproape de sfârșitul lunii mari. Ce este interesant este faptul că între zilele de naștere ale fiicelor sale este o diferență de doar două-trei săptămâni. Mai mult, mezina familiei a fost de curând botezată, eveniment pentru care părinții ei au cheltuit nu mai puțin de 25000 de euro.

În privința celorlalți copii ai ei, fata cea mare, Larisa, este de profesie psiholog și locuiește în Sibiu împreună cu soțul ei și fetița născută recent. Iar cea mijlocie, Rebeca, este pasionată de beauty, ea fiind make-up artist, și are un salon propriu. Rebeca, care a devenit majoră anul trecut, a primit cadou o mașină sport. Un alt aspect care se remarcă în cazul fiicelor Angelei Rusu este faptul că toate trei au tați diferiți. Actualul soț al artistei, Marius Moldovan, este tatăl Mariei Anais.

Artista este urmărită de ghinioane

Angela Rusu a avut o viață presărată de momente dramatice, care au făcut-o să fie mai puternică. A trecut prin trei divorțuri, a pierdut o sarcină, iar în 2019, în decembrie, i-a ars salonul de evenimente în care investise 650.000 de euro.

Cântăreaţa preferată a lui Traian Băsescu nu a avut ghinion doar în afaceri, ci a întâmpinat necazuri şi pe plan personal. Acum se află la al patrulea mariaj, iar în timpul celei de-a treia căsnicii a îndurat bătăi cumplite timp de doi ani. Mai mult, în 2012 a fost prădată de hoţi, iar în în 2011 vila sa era să fie mistuită de flăcări, din cauza supraîncălzirii unui horn.

În altă ordine de idei, în prezent, Angela Rusu este fericită alături de cele trei fiice și de actualul soț, cu care se înțelege de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *