Prima pagină » International » Angajații unei pizzerii dezarmează un hoț și îi dau un ultimatum dramatic: închisoare sau moarte!
Angajații unei pizzerii dezarmează un hoț și îi dau un ultimatum dramatic: închisoare sau moarte!

Angajații unei pizzerii dezarmează un hoț și îi dau un ultimatum dramatic: închisoare sau moarte!

17 oct. 2024, 17:10,
Simona Ciobanu în International

Angajații unei pizzerii din Texas i-au dat de ales unui presupus hoț între închisoare sau moarte, în timp ce îl loveau cu un pistol pe adolescentul care încerca să jefuiască localul. Incidentul violent a izbucnit după ce tânărul a cerut banii din restaurant.

În seara zilei de 10 octombrie, în jurul orei 19:00, tânărul înarmat a intrat în Pizza Marco din Austin și i-a înmânat unui angajat un bilet pe care scria:

„Nu spune nimic, golește sertarul”, conform unei declarații obținute de Fox 7.

Angajații unei pizzerii dezarmează un hoț

Managerul pizzeriei a reușit să ia pistolul din pantaloni hoțului și a încercat să tragă asupra lui. Când arma nu a funcționat, managerul l-a lovit în față cu mânerul armei, conform aceleași declarații.

După aceea, managerul a luat un cuțit din bucătărie și i-a pus hoțului un ultimatum: închisoare sau moarte. Adolescentul a ales închisoarea și a renunțat la luptă până la sosirea poliției din Austin.

Un angajat a fost rănit la cap în timpul confruntării și a primit îngrijiri medicale. Adolescentul, identificat drept Curtis, a fost acuzat de tâlhărie calificată.

Jaf ca în filme la Iași

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum un tânăr din Iași a dat un jaf ca în filme și a reușit să pună mâna pe câteva mii de lei. Ioan Claudiu Cosma, fost Moloman, s-a gândit că poate obține bani frumoși, dacă se dă drept medic. A pus mâna pe telefon și a sunat o pensionară din Răducăneni. I-a spus acesteia că fiul ei a suferit un accident rutier și are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru care este nevoie de 10.000 de lei.

„La data de 03.06.2019, persoana vătămată a sesizat în mod direct lucrătorii Postului de Poliție cu privire la faptul  că în ziua de 01.06.2019 persoane necunoscute au indus-o în eroare, apelând-o și declinându-și calitatea de doctor, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, respectiv că fiul său este internat în spital, obținând de la aceasta în mod injust suma de 2.000 lei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Soțul femeii păcălite a povestit cu lux de amănunte cum s-au petrecut lucrurile.

„În ziua de 01.06.2019, soția mea a fost contactată, pe telefonul fix, de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind doctor și care i-a spus că fiul nostru este internat într-un spital, urmează a fi operat la un picior și este nevoie de o sumă de bani. Totodată, i-a solicitat soției mele suma de 10.000 de lei. Aceasta i-a spus să vină, întrucât are banii la domiciliu. Eu mă aflam în curte, nu știam de convorbirea telefonică purtată de soția mea.

După aproximativ două ore, a venit la poartă un bărbat tânăr, de aproximativ 30 de ani, înalt și slab, nu mai rețin cu ce era îmbrăcat, părea de etnie romă, avea o borsetă pe umăr, încălțat cu adidași de culoare deschisă, care a afirmat că este doctor și că a venit să-i dăm banii. Soția mea l-a condus în casă, după care i-a arătat, într-una din camere, locul de pe un perete, acoperit cu un tablou încastrat în interior, unde se afla o casetă metalică de culoare neagră, încuiată cu cheie. Menționez că singurul care avea cheie este fiul meu”, a declarat bărbatul păgubit.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
17 octombrie 2024
17 octombrie 2024