Prima pagină » Local » Angajații sunt puși să mintă de frica lui Vasile Cepoi, directorul DSP Iași
Angajații sunt puși să mintă de frica lui Vasile Cepoi, directorul DSP Iași

Angajații sunt puși să mintă de frica lui Vasile Cepoi, directorul DSP Iași

17 feb. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, dă dovadă în continuare de incompetență și a pus angajații Centrului de vaccinare din Pașcani să mintă cu nerușinare. Acest centru funcționează după un orar personalizat, diferit de cel afișat pe site-ul DSP Iași. Vasile Cepoi nu s-a sinchisit să informeze în mod corespunzător cetățenii, dar face amenințări pe unde apucă

Informarea publicului ar trebui să fie actualizată în permanență și transparent. Neregulile afișate pe pagina oficială sunt mai multe. Orice director al unei instituții publice are datoria profesională și morală să fie deschis dialogului cu orice persoană care are neclarități. Atitudini precum cele întâlnite la Dr. Vasile Cepoi denotă incompatibilitatea sa cu o funcție publică menită să deservească cetățenii.

Contactați telefonic, angajații centrului de vaccinare din Pașcani au mințit

imagine site dsp

Site-ul DSP Iași nu s-a sinchisit să informeze în mod corespunzător cetățenii, menționând că acesta funcționează în program de 12 ore

Reporterii BZI au sunat din nou la centrul din Pașcani. Cu toate că în decursul zilei de luni nu s-a specificat concret că aceștia nu dispun de vaccin pentru copii, între timp s-au răzgândit. În momentul în care li s-a transmis că dispunem de înregistrările vocale care afirmau contrariul, au recunoscut. Este lesne de înțeles că au existat presiuni asupra angajaților care au fost puși să mintă cu nerușinare.

Coordonatorul centrului, Dr. Cristian Rășcanu, a refuzat cu vehemență să ofere vreo clarificare cu privire la acuzațiile existente. Cu toate că a refuzat, se auzeau pe fundalul sonor minciunile pe care i le spunea asistentei să le declare.

”Deci noi avem vaccinuri pentru copii, dar nu știu, a zis că avem și atât, nu știu eu. Deci luni nu am avut vaccin pentru copii, dar am spus că o să vină joi, eu așa am zis. Domnul doctor Cristian Rășcanu, coordonatorul centrului de vaccinare, a spus că până joi le aduce, fiindcă s-au terminat”, a declarat asistenta centrului din Pașcani.

Centru de vaccinare din Pașcani-program de funcționare fictiv

 vasile cepoi dsp

Vasile Cepoi a omis în trecut să declare toate veniturile in declarația de avere încălcând astfel legea penală

sediul primariei pascani

Sediul Centrului de vaccinare din Pașcani din cadrul Primăriei funcționează începând cu ora 15:00

Sediul Centrului de vaccinare din Pașcani din cadrul Primăriei funcționează începând cu ora 15:00. Site-ul DSP Iași nu s-a sinchisit să informeze în mod corespunzător cetățenii, menționând că acesta funcționează în program de 12 ore. Reporterii BZI au încercat să sune la instituție începând cu ora 08:00, așa cum prevăd informațiile oficiale, dar fără succes.

„Atât adulții cât și copii, se pot vaccina aici. Programul s-a schimbat, începe de la ora 15:00. Nu știu să vă ofer mai multe detalii, deoarece nu m-au anunțat cu privire la toate detaliile care s-au schimbat. DSP-ul se ocupă de gestionarea centrului de vaccinare, aceștia vă pot oferi mai multe informații. Primăria a pus la dispoziție locația, dar ei sunt coordonați de DSP Iași”, informează un angajat al Primăriei Pașcani.

Vasile Cepoi–comportament de maidan

vasile cepoi dsp

Centru de vaccinare Pașcani, începând cu ora 08:00, așa cum prevăd informațiile oficiale dar fără succes

Reamintim că în decursul zilei de ieri, Directorul DSP Iași a dat dovadă de reacții deplasate la adresa reporterilor BZI care au atenționat unele nereguli existente. Menționăm că Dr. Vasile Cepoi a mai afișat un comportament imoral cu ani în urmă, când ajungea să încaseze sume ce depășeau 1,5 miliarde de lei vechi. Acesta era angajat la câte 10 instituții simultan și a omis să declare unele încasări în declarația de avere. Nu e de mirare că își pune angajații din subordine să mintă ori să nu răspundă la telefoane.

„Incompetento, cum îți permiți să scrii de mine de rău?! Cum îți permiți să scrii așa de mine în ziar?! Ai citat doar ce ți-a convenit. Eu ți-am menționat ce documente sunt necesare pentru vaccinarea copiilor. Tu trebuie să scrii de bine de mine, altfel nu mai pupi nicio declarație de la mine! Tu depinzi de mine!“, a tunat Vasile Cepoi la adresa unui reporter BZI.

copil vaccinat

În urma observațiilor aduse de reporterii BZI, site-ul DSP Iași și-a actualizat informațiile cu privire la documentele necesare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a copiilor, dar nu și programul

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024