Prima pagină » Local » Angajații Dedeman se revoltă: „Programul s-a schimbat. Nu avem cu ce circula. Stăm înghesuiți ca sardinele”
Angajații Dedeman se revoltă:

Angajații Dedeman se revoltă: „Programul s-a schimbat. Nu avem cu ce circula. Stăm înghesuiți ca sardinele”

21 mart. 2020, 10:41,
în Local

Angajații magazinului de bricolaje sunt nemulțumiți de faptul că după modificarea programului de lucru nu au niciun mijloc de transport în comun cu care să vină sau să plece de la serviciu. Mai mult, în mașinile angajaților Dedeman se înghesuie mai multe persoane care merg în aceeaşi zonă, neavând niciun mijloc de transport în comun cu care să ajungă acasă. Angajaţii sunt revoltați deoarece aceste condiții pot favoriza răspândirea virusurilor.

„Nu toți angajații au mașini. Li s-a sugerat de către conducere, celor cu mașini, să-i ia și pe ceilalți. Cum e posibil aşa ceva? Se pot îmbolnăvi mai ușor, se pot virusa unii de la alții mai ușor. Programul e acum de la 8 la 18.30 și de la 9 la 19.30 de luni până sâmbătă. Nu ai mijloc de transport în comun înainte de ora 8 dar nici după ora 18. Tu, ditamai firma , nu puteai să închiriezi un microbuz, să-i duci pe toți acasă. Nu le pasă de angajaţi.” susține un ieșean angajat la Dedeman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`