Prima pagină » Economic Local » Angajații de la Direcția Silvică Iași vor primi costume din stofă fină! Costurile sunt de 100.000 euro
Angajații de la Direcția Silvică Iași vor primi costume din stofă fină! Costurile sunt de 100.000 euro

Angajații de la Direcția Silvică Iași vor primi costume din stofă fină! Costurile sunt de 100.000 euro

15 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Nu mai puțin de 100.000 de euro vor costa uniformele angajaților de la Direcția Silvică Iași. Achiziția este programată la mijlocul lunii iulie 2022. Prețul cel mai mic este un criteriu de departajare a ofertelor

Direcția Silvică Iași organizează noi achiziții. Pe data de 18.07.2022, autoritatea contractantă va organiza o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de uniforme. Valoarea estimată a contractului este de 469.740 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro.

„Este necesară asigurarea uniformelor de serviciu pentru personalul silvic și pentru cel de altă specialitate. Produsele sunt imperios necesare desfășurării în condiții optime a activităților, respectiv pentru respectarea prevederilor privind obligația angajatorului. Executantul va avea obligația de a efectua măsurători pentru întreg personalul care beneficiază de uniforme, la sediul autorității contractante și la sediile celor 8 subunități DS Iași. Ambalarea se va face în ambalaje din carton, astfel încât produsele să nu se deterioreze pe durata transportului și depozitării la beneficiar. Pe ambalaj să fie marcate, fără rabat, însemnele originale ale producătorului”, se arată în caietul de sarcini.

Termenul de furnizare este de 5 luni de la semnarea contractului, dar nu mai târziu de 31.12.2022. La un moment dat, reprezentanții instituției au declarat că numărul hoților de lemne a scăzut.

Angajații de la Direcția Silvică Iași vor primi costume, dar și pantofi

Conform necesarului, vor fi furnizate uniforme de reprezentare ce constau în costum format din sacou și două perechi pantaloni – 10 bucăți, cămăși – 20 bucăți. În ceea ce privește uniforma de lucru necesarul constă în jachetă și două perechi de pantaloni – 302 bucăți și cămăși – 604 bucăți. Vor fi achiziționate și 302 perechi de pantofi. Furnizorii trebuie să asigure o garanție de minimum 2 luni.

„Costumul se realizează din stofă fină, adecvată costumelor cu sacou, stofă din amestec lână, polyester și elastan. Această compoziție conferă cea mai bună performanță în ceea ce privește gradul de purtabilitate. Țesătura are compoziția: 54 la sută PES + 44 la sută lână + 2 la sută elastan, greutatea: 210 – 220 g/mp. Sacoul are croială clasică, ușor cambrată și se încheie în față cu 2 nasturi și 2 butoniere. Sacoul se încheie cu nasturi de os (la față), la fel și la mâneci, iar la rever are un ornament de os în formă de frunză de stejar. Sacoul este căptușit în întregime cu căptușeală la culoare. În interior are câte un buzunar la fiecare piept, cu refilet din stofă, cu închidere cu nasture și butonieră”, se arată în descrierea produselor.

În 2022, în campania de împădurire a Direcției Silvice au fost vizate suprafețe de teren de 86 hectare.

Salubris a încheiat un contract pentru furnizarea echipamentelor de protecție

În altă ordine de idei, firma de salubritate a municipalității a demarat o nouă procedură pentru achiziția mai multor loturi de echipamente de protecție. Recent, contractul a fost semnat cu societățile Proditex SRL (Râmnic Vâlcea) și Global Sistem SRL (Iași). Valoarea finală a contractului este de aproape 80.000 de euro.

„Salubris SA, societatea având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iași, achiziționează aceste produse pentru ca angajații să își desfășoare activitatea în bune condiții. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performante de salubrizare în municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabilă și de protejare a mediului”, se arată în descrierea activității.

Angajații de la Direcția Silvică Iași vor primi costume din stofă fină doar după ce ofertele furnizorilor vor fi evaluate.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`