Prima pagină » Economic Local » Angajările merg strună în Primăria Iași! Sunt așteptate interviurile finale
Angajările merg strună în Primăria Iași! Sunt așteptate interviurile finale

Angajările merg strună în Primăria Iași! Sunt așteptate interviurile finale

23 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În cursul zilei de ieri, Primăria Iași a organizat un concurs pentru ocuparea unei funcții de inspector de specialitate la Compartimentul Centenar. În urma selecției dosarelor, în cursă a rămas un singur candidat: Ioana Alina Moruzi. La proba scrisă a obținut 87.00 puncte dintr-un total de 100. Urmează să suțină un interviu pe data de 27 ianuarie.

„Condiții specifice de participare pentru postul inspector de specialitate II: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în administrația publică minimum 5 ani, vechime în specialitatea studiilor de minimum 4 ani, experiență dovedită în realizarea proiectelor cu finanțare locală și guvernamentală”, se arată în anunțul municipalității.

Tot ieri, a fost organizat un concurs pentru ocuparea funcției de inspector de specialitate la Serviciul Coordonare Programe Culturale. Raluca Șoană a obținut 55,67 puncte, iar Anca- Simona Nistor a trecut de proba scrisă cu 76,17 puncte. Cele două candidate vor susține un interviu tot la începutul săptămânii viitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *