Prima pagină » Local » Angajări la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași! Ce posturi au fost scoase la concurs
Angajări la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași! Ce posturi au fost scoase la concurs

Angajări la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași! Ce posturi au fost scoase la concurs

29 sept. 2022, 02:00, 1 ,
în Local

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași au fost scoase la concurs două posturi importante. Astfel, în perioada următoare, unitatea medicală organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a funcțiilor de șef serviciu achiziții publice, în cadrul Serviciului de achiziții publice, contractare, aprovizionare și transport, și șef serviciu RUNOS

Dosare de înscriere la concurs pentru funcția de șef serviciu achiziții publice se pot depune până pe 10 octombrie 2022, ora 15:00, în timp ce data-limită pentru dosarele pentru funcția de șef serviciu RUNOS este 7 octombrie 2022, ora 14:00. Proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de șef serviciu achiziții publice va avea loc pe 18 octombrie 2022, la ora 10:00, urmând ca cea a interviului să se desfășoare în data de 24 octombrie 2022, la ora 10:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 27 octombrie 2022. În cazul postului de șef serviciu RUNOS, proba scrisă se va desfășura în data de 18 octombrie 2022, ora 9:00, iar interviul va avea loc pe 24 octombrie 2022, ora 9:00. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate în data de 27 octombrie 2022.

Au fost scoase la concurs posturile de șef serviciu achiziții publice și șef serviciu RUNOS de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași

Pentru a putea ocupa aceste funcţii, candidaţii trebuie să aibă cetățenie română sau cetățenia altor state membre ale Uniunii Europene ori a statelor aparținând Spațiului Economic European, dar și domiciliul în România, trebuind să cunoască limba română, scris şi vorbit. De asemenea, aceştia trebuie să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, să aibă capacitate deplină de exerciţiu şi să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate. Candidaţii trebuie să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs.

Totodată, candidații la funcția de șef serviciu achiziții publice trebuie să îndeplinească și o serie de condiții specifice de participare: trebuie să aibă o diplomă de licență în specialitatea serviciului, o vechime de minim 2 ani în achizițiile publice, un curs de expert achiziții publice și cunoștințe de operare Microsoft Office. În ceea ce privește funcția de șef serviciu RUNOS, candidații trebuie să aibă diplomă de licență în domeniu, minimum 2 ani vechime în resurse umane și cunoștințe de operare Microsoft Word.

Ce documente trebuie să conțină dosarele de concurs

Dosarele candidaţilor la concursurile organizate de către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași pentru ocuparea funcţiilor de şef serviciu achiziţii publice și șef serviciu RUNOS trebuie să conţină cererea de înscriere la concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare, copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz, şi copiile documentelor care să demonstreze nivelul studiilor și ale altor acte care dovedesc efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care confirmă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică.

De asemenea, candidaţii trebuie să adauge la dosarul de concurs carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie, cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu au antecedente penale care să-i facă incompatibili cu funcția pentru care candidează, adeverința medicală care să dovedească starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate, dar şi curriculum vitae. Adeverința care atestă starea de sănătate conține, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății.

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași au fost scoase la concurs două posturi importante: de șef serviciu achiziții publice și șef serviciu RUNOS.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ha ha ha .
    Asta e buna.
    Apropo, dati si voi posibilitatea de like-ri la bancul zilei. Unele sunt foarte reusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`